Manchester United agonizează în acest început de sezon, iar Jose Mourinho pare că este în criză de inspirație.

„Diavolii” au pierdut în ultima etapă, scor 1-3, și au bifat cel de-al 3-lea eșec în Premier League, în 7 runde. United este pe locul al 10-lea, la 9 puncte de Liverpool și Manchester City, ocupantele primelor două poziții, iar titlul pare deja o utopie.

În Anglia se vorbește despre înlocuirea lui Mourinho. Aflat în război cu oficialii grupării de pe „Old Trafford”, portughezul a pierdut și vestiarul.

Preocupat mai mult de arbitraj

Se pregătește să-i ia locul Zinedine Zidane, despre care presa din Insulă a scris că învață limba engleză. La finalul partidei cu West Ham, Mourinho a fost preocupat mai mult de arbitraj.

 

În colimatorul fostelor glorii

„Primul gol marcat de West Ham a fost dintr-o poziție de ofsaid. Un gol care joi, în Cupa Ligii, nu ar fi fost niciodată validat. Dacă am fi avut VAR, s-ar fi luat decizia corectă. Apoi, la reușita de 1-3, greșește flagrant arbitrul de centru. A fost un fault clar asupra lui Marcus Rashford. Zabaleta nu încearcă să joace mingea, îl împinge pur și simplu din spate. În momentul ăla s-a rupt jocul. A distrus mentalul jucătorilor mei, care era la un nivel înalt după golul marcat”, s-a plâns tehnicianul. Fostele glorii ale celor de la United critică starea mediocră în care a ajuns echipa. „Nu mai există unitate, Mourinho a pierdut vestiarul și nu mai văd atitudinea potrivită în teren și asta se întâmplă de vreo patru săptămâni”, a spus Rio Ferdinand.

„Fotbaliștii nu mai au foame de succese, nici dorința de altădată”, a remarcat și Paul Scholes.

 

Te-ar putea interesa și: