Manchester United a fost foarte aproape de un eșec într-o nouă partidă. Gruparea de pe „Old Trafford” s-a impus, sâmbătă, cu Newcastle, meci câştigat cu 3-2 după o revenire de la 0-2 produsă în ultimele 20 de minute. Cei care l-au salvat pe tehnicianul Jose Mourinho de la o eventuală demitere au fost Mata, Martial şi Alexis Sanchez. Vestiarul „diavolilor” este și acum ca un vulcan ce stă să erupă, iar motivul este chiar antrenorul portughez.

 

Sunt primul om din fotbal vânat”

La golul înscris de Sanchez, în ultimul minut regulamentar, lui Mourinho i-au cedat nervii. „Pare că spune „Fodas filhos de puta ”, care s-ar traduce „La naiba cu voi, fii de curve„”, susţine Tancredi Palmieri, ziarist italian care are legături în fotbalul englez. Lusitanul nu se asflă în conflict numai cu o parte dintre elevii săi, ci și cu presa din Albion. La conferința de presă de după partidă, Mourinho a continuat să trimită săgeți:

Am 55 de ani și sunt primul om din fotbal vânat. Cum mi-a zis un prieten, dacă mâine plouă la Londra e vina mea. Și Brexitul e vina mea. E prea multă răutate într-o lume care ar trebui să fie frumoasă”.

Zidane, pus în stand-by

United nu mai sclipește sub comanda lui „The Special One” și opcupă locul opt în Premier League, cu 13 puncte, la şase puncte şi un meci mai mult decât liderii Manchester City şi Liverpool. Următoarea etapă va fi crucială pentru viitorul lui Jose Mourinho, urmând să întâlnească Chelsea, fosta sa echipă, pe 20 octombrie.

În continuare, presa engleză susține că Zinedine Zidane se află în așteptare, pentru a o prelua pe Manchester United din mâinile lui Mourinho.

 

Te-ar putea interesa și: