Evenimentul Zilei > Justitie > „Mortul lui Dragnea” o reclamă pe Carmen Dan la DIICOT: „Aș vrea să vă explice ce a căutat…”
„Mortul lui Dragnea” o reclamă pe Carmen Dan la DIICOT: „Aș vrea să vă explice ce a căutat…”

„Mortul lui Dragnea” o reclamă pe Carmen Dan la DIICOT: „Aș vrea să vă explice ce a căutat…”

Cunoscut drept ”mortul lui Dragnea”, Romică Părpălea, denunţătorul de la Referendum, s-a prezentat miercuri la DIICOT pentru a depune o plângere împotriva ministrului de Interne, Carmen Dan.

Părpălea a oferit și o serie de declarații jurnaliștilor prezenți la fața locului prin care își explică gestul.  „Implicaţia aceasta va duce la niște judecători de la Tribunalul Teleorman. Am vazut că prin regelematari legale aceștia pot fura din banul public. Documentele și plângerea penală sunt de o gravitate imensă. Veți vedea acolo lucururi uluitoare și bani care au fost luați din bugetul public.

Am ințeles ca doamna Carmen Dan a spus că sunt oameni politici în spatele meu. Mă uit, nu este nimeni, Nu am avut nicodată așa ceva, a fost o data domnul Liviu Dragnea când era președinte PSD Teleorman. Ca primesc informații de la cetațeni dețin Teleorman, că primesc informații de la Curtea de Conturi a județului Teleorman. Am să prezint u proces verbal de 23 de pagini emis de CC a Rmanmiai, filiala județului… și veți vedea câte  sporuri de dispozitiv cum au fost trecute de reprezentantul Guvernului din Teleorman care era subprefrectul Carmen Dan Daniela.

M-a atacat că am vrut sa devin erou. Avem 17 ani la Revoluție, am stat la baricade și nu a  mers niciodata sa cer un certificat
de revoluționar. Pentru ca doamna Carmen Dan a făcut o plângere penală. Sunt jurist de profesie, nu intră in competența DIICOT.

Ea a facut o plângere cu obiectul denunț calomnios. În aceasta nouă plângere pe care o am la mine aduc și dovezi împotriva denunțului calomnios pe care l-a facut împotriva mea.

Cu doamna Carmen Dan ne-am întalnit în 2012 cand era o neînsemnată membră de partid. A fost totuși președinte la o secție de votare cu mine. Am fost împreună și la referendumul din 2012. Aș vrea să vă explice ce a căutat în joia dinaintea alegerilor în biroul actulului deputat Boboc Valentin care ne punea directive clare în care sa modificăm prezența la vot la referendum deoarece la secția mea de votare prezenta era de 38%. Verificați și statistice doamnei Carmen Dan.

Voi depune înscrisuri, vor fi și martori, foști prefecti în Teleorman si oameni care au lucrat acolo. Am avut o întalnire cu o Gudac Petrici, judecator, firma dumnealui a fost facută de Teldrum… Nu mai exista nicio altă firmă din Teleorman care să-i facă bula decat Teldrum. Și acum e presedintele Tribunalui  Teleorman. Ca persoana fizică, Dragnea ajunge să spună ca nebunul de Romica l-a acuzat iar, este un sistem PCR-ist. Eu cunosc foarte multe lucruri polițiști din Teleorman, care lucrează la firma Polaris”, a spus acesta la intrarea DIICOT. 

 

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: