Evenimentul Zilei > Actualitate > MINUNE! Semnul INCREDIBIL de la mormântul Stelei Popescu, la un an de la moartea artistei. Declarațiile CUTREMURĂTOARE ale lui Alexandru Arșinel
MINUNE! Semnul INCREDIBIL de la mormântul Stelei Popescu, la un an de la moartea artistei. Declarațiile CUTREMURĂTOARE ale lui Alexandru Arșinel

MINUNE! Semnul INCREDIBIL de la mormântul Stelei Popescu, la un an de la moartea artistei. Declarațiile CUTREMURĂTOARE ale lui Alexandru Arșinel

A trecut un an de la moartea regretatei artiste, Stela Popescu, dar oamenii nu au uitat-o. Au fost momente extrem de emoționante la mormântul său.

Alexandru Arșinel a fost cel care s-a ocupat de momentul special de comemorare al artistei, la care au participat foști colegi de la Teatrul Constantin, dar și cei care au îndrăgit-o de-a lungul vieții.

Actorul a mărturisit că revine la mormântul Stelei Popescu și găsește multe flori, semn că oamenii nu au uitat-o. 

„Vin aici uneori și mereu găsesc multe flori. Lumea nu o uită. Ea a iubit enorm florile. Puteai să iei orice de la ea, după un spectacol, dar nu o floare. Ținea la flori și ne spunea mereu: Poți să te ții după mine, nu-ți dau nimic”,a  declarat Alexandru Arşinel, potrivit Ciao.ro.

CUM A MURIT STELA POPESCU? Arşinel a spus ADEVĂRUL! Breaking news

Pe 23 noiembrie 2017, Stela Popescu a fost găsită decedată în locuinţa sa. Actriţa a murit din cauza unui accident vascular cerebral masiv şi era decedată de aproximativ 12 ore când a fost găsită.

Pe 21 decembrie 2017 ar fi împlinit 82 de ani. Artista a fost înmormântată pe 26 noiembrie, cu onoruri militare, la cimitirul Cernica, fiind condusă de sute de oameni pe ultimul drum.