Evenimentul Zilei > Actualitate > MINUNEA de la MORGĂ. O femeie, declarată DECEDATĂ, a fost găsită VIE în BOXA FRIGORIFICĂ
MINUNEA de la MORGĂ. O femeie, declarată DECEDATĂ, a fost găsită VIE în BOXA FRIGORIFICĂ

MINUNEA de la MORGĂ. O femeie, declarată DECEDATĂ, a fost găsită VIE în BOXA FRIGORIFICĂ

O femeie din Africa de Sud, care a fost declarată decedată în urma unui accident rutier, a fost descoperită în viaţă, câteva ore mai târziu, într-o boxă frigorifică la o morgă, relatează luni AFP.

Potrivit autorităţilor locale, serviciile de urgenţă au intervenit pe 24 iunie la locul unui accident de trafic produs la periferia oraşului Carletonville, aflat la sud-vest de Johannesburg.

În afara uneia dintre maşini, echipele de intervenţie au găsit corpurile celor trei pasageri, aparent decedaţi, a declarat pentru AFP Gerrit Bradnick, directorul departamentului de operaţiuni de intervenţie din cadrul companiei private de urgenţe medicale Distress Alert, notează Agerpres.

"Am urmat procedurile, nu aveam idee despre ceea ce a putut să se întâmple", a declarat Gerrit Bradnick. "Toate testele au fost efectuate – respiraţie, puls -, prin urmare pacienta a fost declarată decedată", a explicat el.

Cele trei victime au fost transportate la morgă.

În momentul în care a introdus corpul femeii în boxa frigorifică, un angajat de la morgă şi-a dat seama că una dintre victime respira încă. Victima a fost dusă la spitalul din Carletonville pentru a primi îngrijiri.

"Echipa (care a intervenit) a fost stupefiată", a comentat Gerrit Bradnick. "Activitatea noastră nu constă în a declara morţii în viaţă, ci să-i ţinem pe oameni în viaţă", a precizat el. 

Compania Distress Alert a deschis o anchetă pentru a analiza circumstanţele în care s-a produs acest incident. 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: