Evenimentul Zilei > Actualitate > Un monolit „extraterestru” a apărut într-un templu sfânt din Turcia
Un monolit „extraterestru” a apărut într-un templu sfânt din Turcia

Un monolit „extraterestru” a apărut într-un templu sfânt din Turcia

Monolit extraterestru în Turcia. Sau cel puțin așa susțin adepții entuziaști ai teoriei existenței unei civilizații superioare.

Monolit extraterestru Turcia

Un alt monolit a apărut la câteva luni după ce structurile metalice misterioase au început să fie văzute pe tot globul. De data aceasta, a fost descoperit în terenurile arheologice ale celui mai vechi templu cunoscut de pe Pământ, anunță agenția de știri turcă Anadolu.

La sfârșitul lunii noiembrie, autoritățile au găsit un monolit metalic strălucitor în mijlocul deșertului Utah. În urma primei descoperiri, monoliți asemănători au apărut în România, Spania, Olanda, California și chiar pe Insula Wight. Numeroși artiștii au început să-și asume meritul, dar adepții conspirației sunt fericiți din nou după ce a apărut un nou monolit în Turcia. Acesta este găzduit în cel mai vechi site de temple din lume, din provincia Sanliurfa. Placa de metal are o inscripție: „Uită-te la cer dacă vrei să vezi Luna.” Deși nu este clar cine a plasat obiectul de acolo, în prezent este păzit de soldați înarmați în timp ce este cercetat.

Entuziaștii existenței extratereștrilor s-au grăbit să arate cu degetul spre ceva de origine nepământeană. Scott C. Waring, care conduce pagina UFO Sightings Daily, a spus: „Un monolit a fost descoperit într-un sit arheologic vechi de 12.000 de ani, care a fost cândva locul unui sfânt templu. Obiectul este văzut în videoclip înconjurat de patru stâlpi cu bandă de avertizare înfășurată în jurul său pentru a împiedica oamenii să atingă obiectul. Dar cel mai uluitor lucru este că sunt soldați militari turci care dețin puști de asalt care păzesc monolitul.

Monolit extraterestru în Turcia

„Acum, dacă aceasta ar fi doar artă, nu ar exista soldați. Singurele motive pentru care guvernul turc ar trimite soldați este dacă ar crede că acest obiect ar putea fi de fapt o relicvă extraterestră care a aterizat în această locație.” El crede că turcii văd monolitul ca fiind posibil artefact extraterestru și că, dacă va cădea în mâini greșite, ar putea reprezenta un risc pentru securitatea națională a Turciei. „Așadar, îl protejează până când este examinat de către experți științifici și se stabilesc pe ceea ce este cu adevărat acest artefact necunoscut”

Guvernatorul Șanlıurfa, Abdullah Erdin, a refuzat să ofere orice informație, spunând că este în curs o anchetă științifică. El le-a spus reporterilor: „Nu există informații pe care să le pot oferi chiar acum. Experții fac cercetări”.

Monolit extraterestru în Turcia.