Monica Columbeanu a primit custodia Irinei. Irinel va plăti 2.000 de lei pensie alimentară

Monica Columbeanu a primit custodia Irinei. Irinel va plăti 2.000 de lei pensie alimentară

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au admis astăzi recursul Monicăi Columbeanu faţă de decizia Judecătoriei Buftea de a o încredinţa temporar pe micuţa Irina tatălui ei, Irinel Columbeanu. Prin urmare, începând de astăzi, fiica soţilor Columbeanu va locui cu mama ei, cel puţin până la finalizarea procesului de divorţ.

Instanţa a decis ca Irinel Columbeanu să plătească pensie alimentară 2.000 de lei lunar, adică exact atât cât a afirmat astăzi la Tribunalul Bucureşti omul de afaceri că este dispus să-i ofere Monicăi pentru creşterea copilului. Pe de altă parte, Monica a spus că instanţa este cea care trebuie să calculeze un procent din veniturile ei, care să ajungă la fetiţă, dacă aceasta rămâne la Irinel Columbeanu. Referitor la soţul său, fotomodelul a susţinut că acesta nu s-ar fi interesat niciun moment de Irina, în perioada cât ele au fost plecate în SUA şi că, de fapt, ea a fost cea care a menţinut relaţia tată-fiică, cerându-i lui Irinel să discute cu fetiţa pe internet. Monica a mai spus că, după ce fetiţa a ajuns în ţară şi în perioada în care ea a mai rămas în SUA, a menţinut legătura doar cu fetiţa, prin intermediul mamei sale, din cauza unor mesaje de ameninţare primite de la soţul ei. La ieşirea din sala de judecată, întrebat despre documentele depuse luni, Irinel Columbeanu a arătat că probele dovedesc "tarifele pe care Monica le-a perceput". Întrebat la ce se referă şi dacă o acuză pe soţia sa de imoralitate, el a refuzat să dea detalii. Pe de altă parte, Monica Columbeanu nu a dorit să facă declaraţii. Cei doi au plecat separat către Judecătoria Buftea unde azi se judecă un nou termen în procesul de divorţ.

Pe 21 martie, Tribunalul Bucureşti a dispus ca fetiţa cuplului să rămână mai departe în custodia tatălui, confirmând decizia Tribunalului Buftea, care avea ca argument condiţiile superioare oferite de Irinel.

Magistraţii de la Judecătoria Buftea au decis, la începutul lunii martie, că niciunul dintre părinţi nu are o legătură „foarte puternică” cu fetiţa, însă condiţiile oferite ei de tată sunt „preferabile”.

Ne puteți urmări și pe Google News