Monica Bârlădeanu și Valeriu Gheorghiță, nuntă cu pretenții. Ce meniu a fost servit invitaților

Monica Bârlădeanu și Valeriu Gheorghiță, nuntă cu pretenții. Ce meniu a fost servit invitațilorMonica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță. Sursa foto: Facebook

Monica Bârlădeanu și Valeriu Gheorghiță și-au dorit o nuntă de poveste și chiar le-a reușit. Cei doi au organizat petrecerea la Snagov, într-un salon de lux, iar ca invitații au fost nevoiți să respecte un cod vestimentar numit „Black Tie”.

Monica Bârlădeanu și Gheorghiță au avut o nuntă greu de uitat

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au organizat nunta cu multă atenție fiind atenți la cele mai mici detalii, mai ales când a venit vorba despre meniu, care a fost unul special, cu tot felul de delicatese sofisticate și băuturi fine.

Invitații au avut parte de un aperitiv rafinat, urmat de felul principal. Mai exact, aperitivul a inclus:

  • ouă de găină cu sfeclă,
  • somon file cu lămâie și portocale,
  • piept de rață afumat cu dulceață de tomate
  • salată de creveți cu sos cocktail.

Printre delicatese au mai fost tartinele cu icre roșii și negre, brânzeturi cu smochine și terină de ficat de gâscă cu dulceață de ceapă și biscuiți sărați.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi nuntăMonica Bârlădeanu. Sursa foto: Facebook

Mirii au optat pentru un meniu combinat între modern cu tradițional

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au dorit să satisfacă toate poftele invitaților la nunta lor. Așa că au ales un meniu diversificat, iar printre preparatele servite s-a numărat:

  • sturionul rumenit servit cu unt negru, icre de lămâie și cripsy rucola, salată de cus-cus în foaie de orez copt și morcov caramelizat,
  • sarmale în cuib învelite în frunză de hrean, tei, viță și varză, coapte în cuptor cu mult vin alb sec și borș de casă, servite pe mămăliguță friptă, smânână, costiță și ardei iute
  • , medalion din mușchiuleț de porc în crustă de verdețuri, sos barbeque, cartofi copți în cuptor cu ulei de măsline, și aromați cu rozmarin,
  • pulpă de rață coaptă, servită cu varză roșie călită cu mere și ceapă,
  • salată de castraveți noi, murați, aromați cu mărar și ulei de floarea soarelui

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane şi nuntăMonica Bârlădeanu. Sursa foto: Facebook

Monica Bârlădeanu și Gheorghiță au avut un tort din bezea italiană

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au dorit ca și la capitolul dulciuri să aibă cele mai rafinate dulciuri. Momentul serii a fost atunci cân a fost adus tortul miresei pe patru etaje din bezea italiană, ganache de ciocolată neagră și vișine în alcool. La nuntă au fost servite, de asemenea, băuturi fine pentru toate gusturile.

Printre invitați au fost vedete precum Adelina Pestrițu, Dana Rogoz, Andreea Marin, Andreea Raicu, Adrian Brâncoveanu, Geanina Ilieș, Gina Pistol dar fără Smiley și Daciana Sârbu, de asemenea, neînsoțită.