Rareș Bogdan, în vizită, la Olimp, la prietenul Mohammad   

Deși a spus că nu a putut veni la Mangalia, Rareș Bogdan a ajuns, totuși, singur, la Olimp. A spus-o chiar Mohammad Murad când și-a prezentat programul electoral pentru Mangalia.  „A fost aici, acum câteva zile. Am vorbit de toate și cred că prietenia este un lucru foarte frumos în viață. I-am spus, Rareș, te rog, nu te implica public pentru că tu ai o linie, eu mă duc acum, probabil, pe altă linie. Nu e nicio problemă. Înțeleg și așa e foarte normal, să separăm lucrurile. A salutat decizia mea de a candida, nu a încercat să mă convingă să renunț”, a confirmat, la 20 august, pentru EVZ, Mohammad Murad.

Primvicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, știa că miercuri, la Constanța, Cozmin Gușă este în conferință de presă împreună cu candidații PSD la alegerile locale și i-a  transmis un mesaj: „Spuneți-i că doresc ca, la un moment dat, având în vedere că e puțin mai în vârstă decât mine, să ajungă să se poziționeze cu câștigători. Spuneți-i să stea alături de câștigători, pentru că el, la conferința de presă, va sta între doi pierzători”, făcând referire la liderii PSD Constanța.

Reacția lui Cozmin Gușă a fost aproape dură, deși a precizat că, din punctul lui de vedere, prietenia este mai presus de politică. „E o recomandare interesantă, dar numai că vine de la cineva pe care eu l-am învățat școală, și nu el pe mine. Așa că el trebuie să țină cont de recomandările mele, și nu invers. Iar recomandările mele au fost, tot timpul, să nu meargă pe calea asta cu liberalii. I-am pregătit alt traseu în viață și în politică, lui Rareș. Nu m-a ascultat”, a declarat, Cozmin Gușă, pentru EVZ, precizând că acest fel de declarații nu îl caracterizează pe Rareș Bogdan.

PAGINA ANTERIOARA CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE