Evenimentul Zilei > Actualitate > Modele îmbrăcate sumar POZEAZĂ sexy pe marginea celor mai ÎNALTE CLĂDIRI din New York | GALERIE FOTO
Modele îmbrăcate sumar POZEAZĂ sexy pe marginea celor mai ÎNALTE CLĂDIRI din New York | GALERIE FOTO

Modele îmbrăcate sumar POZEAZĂ sexy pe marginea celor mai ÎNALTE CLĂDIRI din New York | GALERIE FOTO

Unele dintre cele mai înalte clădiri din New York au devenit locul ideal pentru o ședință foto. O serie de imagini incredibile arată cum tinerele neînfricate s-au lăsat fotografiate pe marginea zgârie-norilor.

Fotograful Mar Shirasuna, din Japonia, imortalizeză New Yorkul de trei ani. Prin acest proiect, prin adăugarea de personaje în fotografiile sale, el vrea să reinventeze „selfie-ul”, să provoace tinerele să apară în ipostaze mai „creative”.

"Acum trăim într-o epidemie a selfie-urilor. Chiar și când au ajuns pe acoperiș, multe dintre ele au început să își facă selfie-uri", a declarat fotograful.

Până acum a realizat fotografii de pe 150 de clădiri, însă este convins că mai sunt multe de descoperit. Modelele curajoase au fost fotografiate balansându-se pe marginile zgârie-norilor sau chiar pe acoperiș.

Fotografiile care arată modele mai mult sau mai puțin îmbrăcate au fost postate pe Instagram și au strâns peste 79.000 de followers, iar acum, tot mai multe tinere își doresc să experimenteze privelișeta uimitoare, relatează Daily Mail.