Evenimentul Zilei > Actualitate > Mobilizare pe Aeroportul Mihai Kogălniceanu! Un nou val de repatriați din Italia UPDATE
Mobilizare pe Aeroportul Mihai Kogălniceanu! Un nou val de repatriați din Italia UPDATE

Mobilizare pe Aeroportul Mihai Kogălniceanu! Un nou val de repatriați din Italia UPDATE

Un al patrulea avion cu aproape 200 de repatriați din Italia aterizează, marți seara, pe aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, Constanța. Românii vor fi transportați în condiții de maximă securitate la centrul de carantinare de la Sanatoriul Techirghiol.

Marți seara, în jurul orei 19:10, la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” Constanța, va ateriza al patrulea avion, parte din operațiunea de transport umanitar a românilor din Italia. Pasagerii vor decola din Veneția, informează Prefectura Constanța.

Odată ajunși în România, vor parcurge traseul epidemiologic stabilit încă de la primul avion sosit, sâmbătă, 21 martie, pe AIMK Constanța. Li se vor preleva probe, care vor fi trimise spre analizare la București, iar apoi vor fi transportați sub escortă la centrul de carantinare din Techirghiol.

Prefectul de Constanța, George Niculescu, ține să sublinieze că că jandarmii constănțeni asigură 24/7 paza centrelor de carantinare desemnate la nivelul județului Constanța.

Pe de altă parte, Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța anunță anularea a două zboruri de linie. Ca urmare a notificărilor primite din partea companiilor aeriene, aducem la cunoștință pasagerilor următoarele:

– zborurile regulate externe operate de compania TURKISH AIRLINES în perioada 25 martie 2020 – 17 aprilie 2020 (inclusiv) pe ruta Constanța – Istanbul și retur s-au anulat;

– zborurile regulate externe operate de compania WIZZ AIR în perioada 28 martie – 30 aprilie 2020 (inclusiv) pe ruta Constanța – Londra și retur s-au anulat.

Avem rugămintea de a lua legătură cu companiile aeriene pentru detalii suplimentare legate de zborul dumneavoastră”.

PAGINA ANTERIOARA