Evenimentul Zilei > EVZ Special > Moartea lui Costin Mărculescu a îngenunchiat-o. Mesaj plin de durere. „Reprim realitatea”
Moartea lui Costin Mărculescu a îngenunchiat-o. Mesaj  plin de durere. „Reprim realitatea”

Moartea lui Costin Mărculescu a îngenunchiat-o. Mesaj plin de durere. „Reprim realitatea”

Vestea morții lui Costin Mărculescu a căzut ca un trăsnet pentru familia și prietenii artistului. Mara Bănică, cea mai bună prietenă a artistului, a transmis un mesaj sfâșietor pe rețele sociale.

„Nici nu știu ce pot să spun sau cum să spun. Reprim realitatea, cumva. Cu toate astea… Dumnezeu să te ierte, Costine!”, a scris Mara Bănică pe pagina sa de Facebook.

Anunțul morții actorului Costin Mărculescu a fost făcut în timpul emisiunii lui Dan Capatos, la „Extra Night Show”, de pe Antena 1.

„Un vecin mi-a spus că de 3-4 zile nu a mai fost văzut, el era obișnuit să plimbe câinele, dar nu a mai fost văzut de vecini. S-a spart o țeavă de apă caldă și i-a inundat pe vecini. El locuia aproape de casa Clejanilor, iar vecinii m-au rugat să apelez la 112, pentru a anunța”, a spus Horațiu Tudor, reporter al emisiunii lui Capatos.

CITEȘTE ȘI A presimțit Costin Mărculescu că va muri? „Voi pleca printre stele…vă mulţumesc tuturor”

Născut la 29 iunie 1969 la Craiova, Costin Mărculescu a debutat în televiziune în anul 1984, la vârsta de 15 ani, în două piese TV “Misiune specială” și “Ecaterina Teodoroiu”, iar în Cinematografie în 1985 în filmul regizoarei Cristiana Nicolae “Al patrulea gard lângă debarcader”, în 1986 a avut șansa să fie distribuit în cel mai bine vândut film românesc din istorie în regia lui Nicolae Corjos, celebrul “Liceenii” alături de Ștefan Bănică Jr., Oana Sârbu, Mihai Constantin, Tudor Petruț, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu, George Ivașcu etc.

CITEȘTE ȘI Breaking News. Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort în cadă

A absolvit Academia Națională de Teatru și Film I.L. Caragiale promoția 1989 – 1993. A fost invitat în sute și sute de emisiuni de divertisment pe toate posturile de televiziune în calitate de actor sau cântăreț. A scos 7 videoclipuri muzicale difuzate de posturile de specialitate.

A colaborat cu mai multe Teatre susținând peste 2000 de spectacole în țară și în străinătate jucând împreună cu mai mulți actori ca Florin Piersic, Mișu Fotino, Alexandru Lulescu, Dem Rădulescu, Nicu Constantin, Tamara Buciuceanu, Emil Hossu, Catrinel Dumitrescu, George Constantin, Silviu Stănculescu, Constantin Diplan, Stela Popescu, Alexandru Arșinel, Mitică Popescu, Cezara Dafinescu, Horațiu Mălăele etc.