Evenimentul Zilei > Politica > Moarte suspectă. Un braconier a fost împuşcat în timp ce vâna mistreţi, pe un câmp de lângă Oradea
Moarte suspectă. Un braconier a fost împuşcat în timp ce vâna mistreţi, pe un câmp de lângă Oradea

Moarte suspectă. Un braconier a fost împuşcat în timp ce vâna mistreţi, pe un câmp de lângă Oradea

Moarte suspectă în judeţul Bihor. Un braconier a fost găsit mort, împuşcat în inimă, pe un câmp de lângă Oradea. Anchetatorii încă nu au spus dacă este vorba despre o crimă sau despre un accident.

Braconierul a fost împuşcat de un prieten al său, cu care plecase la o vânătoare ilegală de mistreţi noaptea trecută. Alături de ei era şi un localnic, care îi însoţise pe post de ajutor, relatează TVR. Acesta din urmă le-a povestit anchetatorilor că bărbatul a fost împuşcat accidental.

Localnicul a declarat că prietenul vânătorului a auzit un foşnet, moment în care a tras cu arma, crezând că ţinteşte un mistreţ. Din păcate, acesta nu a nimerit un animal, ci pe prietenul său. Speriat, acesta a fugit şi este căutat în prezent de poliţişti.

Braconierul împuşcat era căsătorit, avea doi copii şi urma să devină din nou tată, peste o lună.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.