Nimeni nu se aştepta la această tragedie. Georgiana a mers duminică la serviciu, unde s-a comportat normal. Tânăra nu dădea semne că are probleme, însă după miezul nopţii a mers la toaletă de unde nu a mai ieşit minute bune. Colegii s-au panicat şi au intrat după ea. Au găsit-o pe jos, leşinată. Intrase în stop cardio-respirator. A fost chemată de urgenţă ambulanţa, care a ajuns după aproape 40 de minute de la primul apel.

Medicii au reuşit să o stabilizeze. Au urcat-o în ambulanţă şi au pornit spre spital, însă, la scurt timp, Georgiana a intrat în comă. Potrivit unor surse, la expertiza medicolegală a ieşit că tânăra consumase fenciclidină hidroclorică şi barbiturice.

Georgiana a consumat un cocktail cu alcool care a conţinea şi aceste substanţe, spun apropiaţii. Substanţe care i-au fost letale. Ea a decedat luni seara, la Spitalul Universitar din Capitală. Medicii nu au mai putut să-i salveze viaţa. Tânăra a lăsat în urmă o familie îndurerată. Mama sa e distrusă. Gergiana mai avea o soră geamnă, pe nume Florina, care născuse în urmă cu trei săptămâni.

Pentru ce se foloes substanţele găsite în corpul Gergianei şi ce efect au asupra corpului uman:

Fenciclidină hidroclorică – substanţă numită şi praful îngerilor, care după un consum zilnic, persoana în cauză rupe contactul cu realitatea. În general, un om trece prin mai multe stări: violenţă, comportament psihotic – 5 zile, alte 5 zile de comportament imprevizibil şi cu insomnii, iar apoi o rapidă refacere în ultimele 4 zile. În timp, apar tulburari diferite.

Barbituricele-  sunt sedative hipnotice care deprimă activităţile SNC. În funcţie de durata lor de acţiune sunt clasificate în barbiturice cu acţiune foarte scurtă, scurtă, intermediară şi îndelungată. Aceste medicamente sunt prescrise medical pentru a reduce tensiunea emotionala si induce somnul; sunt folosite de asemenea în unele forme de epilepsie pentru a reduce frecventa crizelor convulsive.