„Moacă” din Vaslui și-a săpat buda în fața bucătăriei vecinilor

„Moacă” din Vaslui și-a săpat buda în fața bucătăriei vecinilor

O familie din comuna Ivești, județul Vaslui Constantin și Constantina Ioan, a încălcat legea în cel mai grosolan mod: și-a săpat WC-ul în fundul curții, chiar lângă peretele vecinilor Costache si Doina Nanu.

Fecalele se scurg zi de zi pe sub pământ, exact sub bucătăria vecinilor, iar mirosul este insuportabil. Mai mult, familia lui Constantin Ioan, zis „Moacă”, are zeci de porci, vaci, oi și cai, pe care le ține în cotețe construite de-a lungul gardului care desparte cele două proprietăți, astfel că mizeria făcută de animalele care ar trebui să stea într-o fermă și nu în mijlocul satului, este un adevărat focar de infecție, iar vecinii s-au umplut de șobolani. La DSP Vaslui și la Primăria din Ivesti au fost depuse două reclamații de către familia Nanu, care solicită ajutor din partea autorităților, pentru că altfel riscă să se îmbolnăvească, informează vrn.ro.

Nașii de cununie își terorizează finii cu propriile fecale

„Vecinii mei au animale multe, peste 15 porci, vaci, oi, cai, care le tine fix lângă gardul meu, iar astea fac o mizerie de nedescris, un miros groaznic, toată duhoarea intrând la mine în casă. Gardul este la câțiva metri de casă. Nu mai spun că și-au făcut un WC la nici 30 de cm de peretele bucătăriei mele. Mi se scurg toate mizeriile din WC-ul lor la mine sub casă, iar mirosul este insuportabil. Am încercat să vorbesc frumos cu ei, dar mi-au spus că nu mută WC-ul sub nicio formă. M-au agresat, m-au îmbrâncit… Ce să mai spus, ei sunt și nasii mei de cununie și ani de zile ne-am înteles, iar acum, din cauza fiului lor, care are stână și fermă, dar undeva pe la Fitichești, județul Bacău, ne fac viata un calvar. Nu mai stim unde să ne adresăm, ne îmbolnăvim sigur. Eu am o nepoțică, am muncit să fac o casă aici, frumoasă, cu livadă, cu verdeață, cu aer curat să vină copilul la mine să stea măcar în vacanță. Cum să vină, dacă se poate îmbolnăvi?” a declarat, pentru vrn.ro, Costache Nanu.

Ne puteți urmări și pe Google News