Oamenii au purtat steaguri tricolore şi drapele ale Uniunii Europene, dar şi pancarte prin care îşi exprimau susţinerea pentru actualul guvern. 

"Votul meu contează", "Luaţi mâna de pe Guvern" şi "Iohannis, fii preşedintele tuturor românilor" sunt câteva dintre mesajele transmise de participanţii la miting. 

După începerea manifestaţiei, participanţii au intonat Imnul naţional, iar la final s-au prins într-o horă a unirii. Mitingul a durat mai puţin de două ore şi s-a încheiat fără incidente, informează Mediafax. 

PSD Argeş a anunţat că organizează sâmbătă, la Piteşti, un miting de susţinere a Guvernului Grindeanu, la care sunt invitaţi să participe toţi cei care doresc aplicarea programului de guvernare. 

Acţiunea a fost programată între orele 17,00 şi 19,00, în Piaţa Vasile Milea din centrul municipiului Piteşti. 

"Este un miting autorizat, dedicat tuturor argeşenilor, nu numai pentru membrii şi simpatizanţii PSD, ci pentru toţi cei care vor să se respecte programul de guvernare. Mesajul nostru este de stabilitate, solidaritate şi unitate. În continuare, sperăm că putem trăi împreună, în ţara noastră. România este a tuturor românilor şi nu trebuie divizată de dispute politice şi diferenţe de opinie. Milioanele de voturi primite în 11 decembrie ne obligă să aplicăm proiectul de guvernare", s-a precizat în comunicatul transmis de PSD Argeş.