Mai multe aparate de zbor misterioase au fost observate de spectatori în transmisia live a lansării SpaceX, în timp ce racheta Falcon 9 a dus doi astronauți ai NASA în spațiu. Neobișnuitele aparate de zbor extrem de rapide au fost observate şi filmate apoi publicate pe social media, informează Express.

Imaginile au devenit virale generând mii de comentarii pe tema misterului. Mai jos avem acele obiecte misterioase care au fost observate de telespectatori în timpul transmisiei live.

UFO

În timpul derulării imaginilor live transmise de rachetă în sine, mai multe obiecte zburătoare bizare au fost observate plutind deasupra Pământului. Telespectatorii au remarcat „mai multe obiecte în mișcare” în timp ce urmăreau lansarea în direct.

Un telespectator a întrebat: „Cum vor explica toate acestea acum?”

Un altul a spus: „Am văzut două similare cu acesta, în direct, care mi s-au părut și mai vizibile. Mă bucur că și alții au observat acest lucru.”

În videoclipul de mai jos se poate observa o rachetă care se deplasează extrem de rapid. Iar într-un alt clip a fost înregistrat un corp ciudat ridicându-se de pe Pământ ca apoi să dispară…

Un al treilea telespectator a spus: „După lansarea Dragonului, un obiect ciudat a plecat de pe Pământ în spațiu în cel de-al 14-lea minut al transmisiei.

Gunoi spațial?

Cu toate acestea, scepticii au redus frenezia celor care spuneau că este un OZN, susținând că toate obiectele zburătoare ar fi putut fi resturi din rachetă sau gunoi spațial.

În urma lansării, Elon Musk, fondatorul SpaceX, a declarat că a fost „depășit de emoție”, după ce compania sa a lansat cu succes astronauții în spațiu pentru prima dată. El a spus că „sunt foarte depășit de emoție în această zi, așa că este cam greu de vorbit… sincer”. „Au trebuit ani de muncă pentru atingerea acestui obiectiv, deci este greu de crezut că s-a întâmplat”.

Telespectatorii au arătat imagini cu „mai multe obiecte în mișcare” în timp ce urmăreau lansarea în direct.

OZN