Evenimentul Zilei > Politica > Mișcare politică de anvergură pentru Daniel Băluță: A fost ales vicepreședinte al PSD!
Mișcare politică de anvergură pentru Daniel Băluță: A fost ales vicepreședinte al PSD!

Mișcare politică de anvergură pentru Daniel Băluță: A fost ales vicepreședinte al PSD!

Rezultatele foarte bune din ultimii 4 ani, de când conduce Primăria Sectorului 4 nu-i aduc lui Daniel Băluță doar susținerea oamenilor pentru un nou mandat de primar, ci și una dintre cele mai importante funcții în conducerea PSD la nivel național.

Dincolo de deja anunțata victorie a lui Marcel Ciolacu la congresul PSD ce a avut loc azi, 22 august, pentru București în general și pentru Sectorul 4 în special au sosit vești bune imediat după ce s-a încheiat votul pentru noua conducere a social-democraților. Gabriela Firea a fost aleasă prim-vicepreședinte al PSD, adică numărul 2 în partid, iar primarul de la sectorul 4, Daniel Băluță, a fost ales vicepreședinte regional pentru zona București-Ilfov.

Înainte de vot însă, Daniel Băluță a avut un discurs moralizator, acesta afirmând că social-democrații trebuie să răsplătească încrederea românilor.

„Românii ne-au acordat încrederea lor și puterea de a decide în majoritatea satelor, orașelor și județelor țării.  Suntem partidul care a deschis ușa României către NATO și UE. E răspunderea noastră să aducem beneficiile acestui spațiu de prosperitate și siguranța în casa fiecărei familii de români. Avem soluții! Le știu și eu, le știți și voi! Cu fondurile europene, cu partenerii noștrii europeni și internaționali putem completa puținele resurse pe care le avem pentru a ridica nivelul de trai ai românilor. Depinde de noi ca exodul să de oprească. Să le oferim celor de acasă speranță și Bucuria de a trăi, muncind și iubind în această țară. Împreună, suntem cea mai puternică forță politică din România. Intrăm în alegerilor locale și parlamentare încrezători în capacitatea noastră de a oferi oamenilor cele mai bune soluții pentru o viață mai bună și mai sigură. Eu sunt primar al celui mai sărac sector din București, iar după 4 ani de mandat, pot să afirm atât în fața dumneavoastră, c ât și a locuitorilor sectorului 4, că da, se poate!  Se poate să ne ducem copiii la școli și grădinițe sigure, în parcuri îngrijite. Se poate să avem blocuri și străzi reabilitate, piețe moderne, în care producătorii români să-și poată vinde marfa. Se poate să construim spitale noi și artere de circulație moderne”, a spus Daniel Băluță la congresul extraordinar al PSD.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: