Miron Cozma petrece Paștele cu Marinela și fosta nevastă. VEZI ce vrea „Luceafărul Huilei” să-i aducă Iepurașul

Miron Cozma petrece Paștele cu Marinela și fosta nevastă. VEZI ce vrea „Luceafărul Huilei” să-i aducă Iepurașul

„Luceafărul Huilei” este deja la Timișoara, alături de familie. Fostul lider al minerilor a declarat că vrea să fie alături de femeile lui dragi, Marinela Nițu și fosta lui nevastă, Dora.

Miron Cozma declarat, pentru EVZ, că Paştele este o sărbătoare a familiei şi de aceea va fi împreună cu copiii si femeile dragi lui, dar şi cu fraţii săi. „La masa pascală ne vom reuni întreaga familie. Vin fraţii mei, Tudor şi Livia, vin cei doi copii ai mei, şi mama lor, pentru că aşa este frumos, familia să se strângă împreună de sărbătoare", a declarat „Luceafărul huilei". Miron a mai povestit că Dora Cozma, fosta lui soţie şi mama celor doi copii ai săi, are o relaţie foarte bună cu Marinela Niţu. „Se înţeleg foarte bine, s-au vizitat, nu poate fi ceva mai firesc. La urma urmei, este mama copiilor mei cu care am avut întotdeauna o relaţie foarte bună”, a mai spus Cozma. El speră să îi aducă Iepuraşul un copil de la Marilena Niţu. "Ne rugăm la Dumnezeu să ne ajute să avem un copil împreună, e darul pe care ni-l dorim cel mai mult în această relaţie", a mai spus Miron Cozma.

Masa de Paşte care va reuni familia Cozma va fi una cu bucate exclusiv tradiţionale, la Pensiunea Lia din Timişoara. Cât priveşte meniul, Miron Cozma recunoaşte că nu mănâncă decât mâncare tradiţională "aşa cum am învăţat de la mama mea". Vizita va fi continuată cu întâlniri politice cu reprezentanţii PSDM din Timiş, Caraş şi Arad, în pregătirea alegerilor.

Ne puteți urmări și pe Google News