Duminică, actorii au protestat în Piața Victoriei în semn de solidaritate pentru cei care au fost concediaţi ca umare a tăierilor bugetului şi a întârzierii subvenţiilor din partea Primăriei municipiului Bucuresti.

„Știu, îmi aprind paie în cap, dar asta este! 

Să fie clar, nu despre unul ca Marcel Iureș și despre încă câțiva adevărați, treizeci-patruzeci, voi vorbi, ci despre restul.

M-am plictisit de actorii aștia, de cei de doi lei, adică de cei mai mulți, ca de mere acre.

Aștia fie apar pe la televizor, să laude pe câte unul ca Antonescu, patronul de la Marshal Turism, că i-a dus gratis prin lume, pe masă, casă și transport, fie se vaietă că nu primesc bani destui de la buget, adică de la contribuabili. În ambele cazuri, aștia chiar cred că toată lumea le este datoare să le țină la nas fel de fel de mokangeli. 

În schimb, de actorii care știu să muncească prin televiziuni, care joacă în telenovele și care apar în reclame, toate pe bani frumoși, știu să facă mișto, că „se prostituează”.

Nu, nu „se prostituează” deloc, dergradant este să cerșești, nu să muncești! George Clooney pare că „se prostituează” în reclama aia deșteaptă la cafea? 

Dacă ești Oana Pellea, că cei mai mulți cam ca asta sunt, mai mult sau mai puțin, și nu ai putea să joci în telenovele decât în rolul Monicăi Macovei și al Elenei Ceaușescu, sau nu ai putea face reclame decât la curse de șoareci și otrăvuri pentru gîndacii de bucătărie, înseamnă că cine poate mai mult se prostituează?”, notează pe Facebook jurnalistul Mirel Curea.