Mircea Sandu, chemat la DNA

Mircea Sandu, chemat la DNA

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Mircea Sandu, a fost citat ca martor, astăzi, la DNA Piteşti. Sandu nu va veni însă pentru a discuta cu procurorii, întrucât a plecat la Istanbul pentru a asista la finala Cupei UEFA dintre Şahtior Doneţk şi Werder Bremen, partidă programată în această seară.

Din acest motiv, preşedintele FRF a solicitat amânarea audierii, anchetatorii urmând să-i trimită o nouă citaţie.

„Da, e adevăratcă am primit o citaţie din partea DNA Piteşti. Sunt mai multe persoane din cadrul federaţiei citate alături de mine. Eu o să mă prezint după data de 8 iunie, când revin. M-am pus de acord cu domnul procuror şi îmi va trimite o altă citaţie. Toţi cei chemaţi acum sunt citaţi ca martori. Probabil că ni se vor pune întrebări referitoare la regulamente şi organizarea federaţiei”, a declarat Sandu, citat de Mediafax.

La DNA Piteşti, care a deschis un dosar privind corupţia din arbitrajul românesc, trebuie să se prezinte în cursul acestei zile preşedintele Comisiei de Apel a FRF, Doru Viorel Ursu, vicepreşedintele Comisiei de Apel a FRF, Ion Cazacu, şi preşedintele Comisiei de Disciplină a FRF, Daniel Cernat.  

Ne puteți urmări și pe Google News

În dosarul corupţiei din arbitraj, au fost arestaţi preventiv, pentru 29 de zile, finanţatorul FC Argeş, Cornel Penescu, preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), Gheorghe Constantin, directorul general al hypermarketului PIC, Liviu Făcăleaţă. În acelaşi caz au mai fost reţinuţi arbitrii Marcel Savaniu, Sorin Corpodean şi Aurelian Bogaciu, precum şi Marcel Lică, fost vicepreşedinte al CCA, aceştia fiind însă eliberaţi sub control judiciar.    

CITIŢI ŞI: Penescu, tot în arest

Prunea, mituit cu 12.000 de dolari?

Libertate pentru Bogaciu

Nu văd „fanta de lumină

S-a spart „buboiul” din fotbal!