Evenimentul Zilei > Actualitate > Mircea Rednic nu vrea să mai audă de cumpărarea clubului Dinamo. Îl acuză pe Ionuț Negoiță de manipularea suporterilor
Mircea Rednic nu vrea să mai audă de cumpărarea clubului Dinamo. Îl acuză pe Ionuț Negoiță de manipularea suporterilor

Mircea Rednic nu vrea să mai audă de cumpărarea clubului Dinamo. Îl acuză pe Ionuț Negoiță de manipularea suporterilor

Mircea Rednic a declarat că nu este interesat să devină investitor la Dinamo și l-a criticat vehement pe Ionuț Negoiță, despre care a spus că a vrut să-i inducă în eroare pe suporteri.

Mircea Rednic a declarat răspicat că nu are de gând să devină investitor la Dinamo și nu negociază cu Ionuț Negoiță. Antrenorul a spus că a primit o ofertă de cumpărare, prin intermediul lui Alexandru David, fost președinte, și-i reproșează lui Negoiță că a încercat astfel să potolească furia suporterilor din Ștefan cel Mare.

„N-am luat în seamă oferta făcută de patronul clubului. Tu mă dai afară și după două zile îmi propui să cumpăr 51% sau 67%… N-am luat în serios această ofertă. A făcut-o doar să liniștească suporterii sau să zică fanii „Uite, bă, i-am dat-o lui Rednic și n-a vrut. Tot la mine ați venit”. Oferta a fost făcută de Alexandru David, de aceea nu pot să-o iau în serios. Am ieșit cu el la o braserie și mi-a făcut oferta. Ar trebui să le fie jenă celor de la Dinmao că mi-au făcut această ofertă. Să nu uite că prima dată când am fost la Dinamo echipa a produs: s-au vândut jucători în valoare de 3 milioane de euro! Eu sunt aproape de suporteri. Pentru moment, afacerea a căzut. Sper ca Negoiță să ajungă precum Copos, să spună că vinde clubul pentru un euro și să nu-l ia nimeni”, a dclarat Rednic la Digi Sport.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: