Mircea Lucescu, cel mai titrat antrenor român, a vorbit, aseară, despre vizita pe care a făcut-o în vestiarul celor de la FCSB, dar și despre situația alarmantă în care se află echipa lui Gigi Becali.

„Vizita mea din vestiaru a fost comentată de unii care habar nu aveau ce înseamnă să faci performanță în fotbal si să ajungi la un anumit nivel la care nu mai contează nimic. E vorba de partis-prix pentru una sau altă echipă

O faci atunci când ți se cere și te roagă să spui căteva cuvinte. Dacă aș putea să ajut pe Steaua să iasă din situația în care se afla, aș face cu tot sufletul! La fel aș proceda și Dinamo sau pentru orice echipă care ne-a reprezentat în Europa.

Mă bucur pentru Dinamo, pentru că a câștigat acest meci, mai ales că a avut și șansă. Portarul lor a fost numărul 1, a apărat extraordinar și la 0-0 și la 1-0! E clar că și Steaua, și Dinamo, au nevoie de puncte, pentru că trec prin momente grele.

Se vede asta din nesiguranța din joc și din acele greșeli puerile de pase. Nu e problema de tehnică, pentru că au tehnică, ci de presiunea pe care o resimt jucătorii.

E foarte greu pentru acești jucători, care vin 4-6, 7, câți vin într-un sezon, și e greu să ajungă să aibă relații de joc, să fie stimulați. Au nevoie de suporteri. Și la Steaua, și la Dinamo au dispărut suporterii și de aici resimt presiune”, a spus Mircea Lucescu.