Mircea Lucescu este de părere că Răzvan a avut dreptate atunci când a afirmat că doar 5-6 jucători de la naționala de tineret vor confirma și la echipa mare. „Il Luce” a afirmat că îl înțelege pe Gheorghe Hagi, care speră că oamenii formați de el vor ajunge nume grele în fotbalul românesc, dar, pe de altă partea, avertizează că nu toți jucătorii vor izbuti să facă trecerea la un nivel superior.

„Pesemne că şi Răzvan avea dreptate. Ei sunt într-un context favorabil, sunt apropiaţi unii de alţii și au jucat împreună şi la juniori. Vor urma anii în care se vor detaşa puţin valoric. Să nu uităm că ei se confruntă cu jucători de aceeaşi vârstă. Dar când se vor confrunta cu jucători de 32 de ani, jucători de mare valoare internaţională, vor face cu greu faţă. Pot să facă faţă imediat, aşa cum a spus şi Răzvan, 5-6 jucători. Pe ceilalţi îi aşteaptă acelaşi lucru, dar poate puţin mai târziu.

Pe Hagi îl înţeleg, pentru că sunt copiii lui şi speră ca toţi să joace, cum şi eu am sperat ca toţi jucătorii de la Hunedoara, pe care i-am promovat, să ajungă mari. Sau cei de la Dinamo”, a spus Lucescu la Telekom Sport.