Evenimentul Zilei > Actualitate > Mircea Badea pune paie pe foc: „Răspunsul este absolut nu!”. Reacție acidă în direct
Mircea Badea pune paie pe foc: „Răspunsul este absolut nu!”. Reacție acidă în direct

Mircea Badea pune paie pe foc: „Răspunsul este absolut nu!”. Reacție acidă în direct

Mircea Badea „despică firul în patru” în ceea ce privește numărul record de infectări cu Coronavirus înregistrat pe 8 iulie.

Mircea Badea preia din nou un subiect de maximă importanță pentru a-l dezbate alături de urmăritorii săi, așa cum obișnuiește să facă de ani buni.

Realizatorul TV a ales o topică cel puțin „intrigantă” și anume, noul număr record de infectări cu Coronaviurs ce a fost stabilit miercuri, 8 iulie 2020.

Badea a vorbit chiar miercuri seară despre „numărul de infectări” și scandalul cu privire la decizia CCR și a tras o concluzie foarte simplă: nu este vina CCR-ului pentru ultimele infectări, ci al modului greșit de gestionare a situației de către autorități, de la începutul pandemiei și până în prezent.

„Vreunul dintre cetățenii depistați infectați astăzi este infectat pentru că decizia CCR a eliberat din spitale niște infectați? Răspunsul este ABSOLUT NU! Cu siguranță, nu! Și aici nu trebuie să fii expert în medicină, trebuie doar să știi să socotești! Nu au avut când…

Presupunând că ăștia care au ieșit din spital că a fost decizia CCR și au zis: „Dacă pot să mă duc la mine acasă, mă duc la mine acasă, nu mai stau în spital aiurea în tramvai când mă simt în regulă… Mă duc la mine acasă”, presupunând că ăia nu s-au dus acasă, ci s-au dus ca niște psihopați să infecteze persoane (…), niciunul dintre cei depistați infectați astăzi nu au cum să fie… pentru că nu a fost timp suficient ca ăla ieșit din spital să infecteze pe un altul care să fie și testat astfel încât să iasă astăzi testul”, a declarat realizatorul emisiunii În Gura Presei.

„Deci foarte important e ceea ce spun acum. Nu se poate pune pe seama CCR (…) numărul mare de infectări.S-a încercat astăzi și am văzut chiar persoane de la care am pretenții mari, persoane pe care le văd din ce în ce mai disperate, atât de disperate încât pot spune astfel de minciuni.

Foarte deranjant. Deci, ce s-a întâmplat, 555, nu are nicio legătură cu decizia CCR!”, a concluzionat Mircea Badea, conform Antena3.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: