Evenimentul Zilei > Actualitate > Badea a făcut pariul care i-ar putea schimba radical viața. Mișcarea la care nimeni nu se aștepta. „Multe javre se tăvălesc în chinuri”
Badea a făcut pariul care i-ar putea schimba radical viața. Mișcarea la care nimeni nu se aștepta. „Multe javre se tăvălesc în chinuri”

Badea a făcut pariul care i-ar putea schimba radical viața. Mișcarea la care nimeni nu se aștepta. „Multe javre se tăvălesc în chinuri”

Mircea Badea, celebrul jurnalist de la Antena 3, a șocat pe toată lumea cu pariul pe care l-a făcut la meciul dintre Barbora Strycova și Ashleigh Barty.

Mircea Badea a postat pe rețele sociale o fotografie cu pariul plasat. Jurnalistul a pariat 2000 de lei pe victoria australiencei Ashleigh Barty, locul 2 WTA, în meciul contra cehoaicei Barbora Stryocova, din semifinalele turneului de la Birmingham.

Barty, care avea o cotă de 1.22, s-a impus rapid, 6-4, 6-4. Astfel, Mircea Badea a câștigat 2444,44 de lei, având un profit de 444,44 de lei.

„Că să fie clar: nu îndemn pe nimeni la absolut nimic! Fiecare suntem majori, vaccinați și responsabili pentru deciziile proprii. Eu postez astea doar pentru că văd că multe javre se tăvălesc în chinuri. Îmi place asta. Atât. Ca să faci ce fac eu, trebuie mult discernământ, multă experiență, circumvoluțiuni și sânge rece”.

De-a lungul ultimelor zile, vedeta de la Antena 3 a postat mai multe bilete pe care le-a depus la casele de paruri. Dacă previziunile lui Mircea Badea sunt corecte, acestea îi pot adduce un câștig de aproximativ 8,000 de lei.

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.