Evenimentul Zilei > Actualitate > Mircea Badea, declaraţie pentru Voiculescu de Valentine`s Day: Am dezvoltat un soi de afecţiune personală
Mircea Badea, declaraţie pentru Voiculescu de Valentine`s Day: Am dezvoltat un soi de afecţiune personală

Mircea Badea, declaraţie pentru Voiculescu de Valentine`s Day: Am dezvoltat un soi de afecţiune personală

În cadrul emisiunii Sinteza zilei de aseară, de la postul Antena 3, vedetele televiziunii patronate din umbră de Dan Voiculescu au dezbătut subiectul relațiilor tensionate din interiorul USL.

La un moment dat, comicul TV Mircea Blaga a declarat că Dan Voiculescu nu e așa de rău cum e descris de presă sau de adversarii politici, mărturisind în același timp că are o afecțiune personală pentru Voiculescu.
"În timp, am dezvoltat așa un soi de afecțiune personală și îmi pare rău când văd așa, lucruri pe care eu le consider nedrepte, ăsta e punctul meu de vedere. I-am mai spus și domnului Voiculescu, lucru la care domnia sa se împotrivește vehement, văd că încă rezistă… Eu aș fi vrut să-l bag într-un fel de cantonament așa, mi-aș fi dorit să fie, măcar pe sfert, personajul pe care îl descriu ăștia, pe care îl prezintă ăștia, că sunt adversari, că sunt aliați. Dacă ar fi măcar pe sfert pe atât de malefic… ", a mărturisit Mircea Badea.
<iframe width="640" height="315" src="//www.youtube.com/embed/ifDJflm1S4c" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
CITIȚI ȘI:

  • Mircea Badea, pițiponcul de la pagina 5. Tu ce părere ai? | DEZBATEREA ZILEI
  • MAGISTRAŢI, despre Mircea Badea: „Exprimarea lui este pur si simplu INSULTĂTOARE!”
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: