"Eu sunt agronom la bază și am învățat că sunt anumite plante care cresc în mocirlă și că nu poți să îți faci meseria corect dacă nu ai curajul să și cobori câteodată în mocirlă. Sigur, îți iei cizme de cauciuc, ca să nu te murdărești complet, sau faci un duș după aceea", a spus Cioloș la o dezbatere organizată de Grupul pentru Dialog Social. Moderatorul, scriitorul Gabriel Liiceanu, l-a întrebat pe Cioloș cum poate merge la Antena 3, având în vedere cum i-a tratat acest post de televiziune pe unii dintre miniștrii săi, cum a fost cazul lui Vlad Voiculescu, scrie activenews.ro.

Premierul a explicat că au fost mai mulți miniștri ai săi care au participat la emisiuni pentru a putea "contracara minciuni", iar acest lucru vrea să îl facă și el, din respect pentru telespectatori.

Replica lui Mircea Badea a fost una extrme de dură:

"N-am mai așteptat cu albirea lui Kovesi. M-am decis cu votul după afirmația mocirloasă a japiței Cioloș. Un singur lucru totusi astept: sa nu-i mai vad fata buboasa a acestui impostor cinic, ipocrit si stupid, cocotat pe cadavre in functia de prim ministru”, a scris Mircea Badea pe blogul său. Realizatorii Antena 3, Radu Tudor și Dana Grecu, au susținut că sunt foarte dezamăgiți de afirmațiile premierului României, Dacian Cioloș. De asemenea, aceștia și-au prezentat scuzele telespectatorilor deși nu aveau ei o vină în acest caz. Este regretabil cum premierul unui stat european a ajuns să vorbească în asemenea hal", a scris Mircea Badeape blogul său.