Un turist, în vârstă de 28 de ani a fost la un pas de moarte. În încercarea de a obține selfie-ul perfect, acesta s-a urcat pe o stâncă. Într-un moment de neatenție, turistul a alunecat și a căzut de la o înălțime de 120 de metri. Acesta a căzut într-un lac, salvatorii susținând că a fost un adevărat miracol că a supraviețuit.

Incidentul s-a produs la Old Harry Rocks, lângă Swanage, Dorset. Cei cinci prieteni care îl însoțeau au fost martorii terifiantului incident.

Din fericire, mai mulți caiaciști care se antrenau în zonă au intervenit imediat pentru a salva viața bărbatului. Sportivii l-au ajutat să ajungă pe malul de la poalele stâncii și i-au acordat primul ajutor.

Cu toate că a căzut de la o înălțime destul de mare, bărbatul era conștient. Acesta le-a spus salvatorilor săi că nu are nicio problemă gravă, ci doar s-a ales cu mai multe vânătăi și tăieturi. În scurt timp, o echipă de salvare a ajuns la fața incidentului. Acesta a fost transportat de urgență la spital pentru a i se face mai multe analize.

Ian Brown, șeful echipei de salvare, a declarat că este un miracol că omul nu a fost ucis, spunând: „Sincer, nu știu cum este încă în viață astăzi. Este incredibil de norocos că a suferit răni relativ ușoare. Se pare că era conștient, vorbea și a declarat că se simte bine”. „Prezența caiaciștilor în zonă a fost un adevărat miracol. Este foarte bine că aceștia au avut posibilitatea de a interveni imediat”, a mai precizat acesta, scrie DailyMail.

CITEȘTE ȘI  Lecție de răbdare și disciplină de la brașoveni. Imagini emoționante de la Slujba de Înviere.

CITEȘTE ȘI Purtătorul de cuvânt al BOR lovește în antivacciniști: Când am auzit m-am cutremurat

CITEȘTE ȘI  Francezii sunt de partea generalilor în conflictul cu Macron. Risc mare de război civil