Evenimentul Zilei > Actualitate > Ministrul de Interne ȘTIE cum să-l GĂSEASCĂ pe Sebastian Ghiță
Ministrul de Interne ȘTIE cum să-l GĂSEASCĂ pe Sebastian Ghiță

Ministrul de Interne ȘTIE cum să-l GĂSEASCĂ pe Sebastian Ghiță

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a anunțat marţi că sunt mobilizate „resurse importante” pentru verificarea informaţiilor legate de locul în care se află Sebastian Ghiţă. Ea a precizat însă că date în acest sens nu pot fi oferite de MAI, ci de procurorul de caz.

„Noi nu precupeţim niciun efort şi în continuare suntem mobilizaţi. Avem importante resurse alocate pentru verificarea informaţiilor, localizarea lui Sebastian Ghiţă. Lucrurile astea se întâmplă cu sprijinul partenerilor interni şi internaţionali şi sunt (…) sub coordonarea strictă a procurorului de caz”, a afirmat ministrul, la Parlament. 

Carmen Dan a fost întrebată dacă infirmă informaţiile apărute în media potrivit cărora Ghiţă ar fi fost deja localizat, iar ministrul de Interne a răspuns că astfel de lucruri nu pot fi făcute publice de MAI

„Procurorul de caz e cel care dă acceptul şi face comunicările în acest dosar penal”, a spus Carmen Dan. 

Reamintim că fostul deputat PSD Sebastian Ghiță a fost dat dispărut de polițiști după ce l-ar fi pierdut din filaj, după o petrecere dată de SRI pentru foștii membri ai Comisie parlamentare de control a SRI, în decembrie anul trecut.