Evenimentul Zilei > Politica > Ministrul Cîțu, la piață cu SPP-istul după el. Și-a pus „bodyguardul” să…
Ministrul Cîțu, la piață cu SPP-istul după el. Și-a pus „bodyguardul” să…

Ministrul Cîțu, la piață cu SPP-istul după el. Și-a pus „bodyguardul” să…

Un ministru la cumpărături, într-un București blocat de ordonanțe militare, iată o imagine pe care n-o întâlnești zi de zi.

În plină pandemie de Covid-19, ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, arată că știe să respecte ordonanțele militare sub care trăim în aceste vremuri.

Ieșit la cumpărături în piața din cartierul Dorobanți, Cîțu a mers echipat corespunzător, cu mănuși și pască. Atent la cei din jur, a respectat întocmai recomandările specialiștilor, ținându-se la distanță față de persoanele din jur.

Cum este un demnitar important al statului român, Florin Cîțu a mers la piață însoțit de SPP-istul care îi asigură paza și protecția, conform legilor țării. Cei doi chiar s-au sfătuit la un moment dat cu privire la cumpărăturile necesare, semn că ministrul chiar ține cont de părerea apropiaților. Doar la standul de bere, acolo unde oferta era extrem de bogată, Florin Cîțu a ales el, fără să pună vreo întrebare,  după cum arată cancan.ro.

La plecare, șeful de la Finanțe i-a pasat sacoșa „bodyguardului”, cerându-i să o ducă la mașină, iar el a mers să își cumpere o cafea. Cum agitația era destul de mare, Florin Cîțu a așteptat câteva minute până să-i fie adusă cafeaua, dar prima gură a meritat timpul petrecut la rând.

Senator de numai patru ani, Florin Cîțu este politicianul care a refuzat postul de prim-ministru, depunându-și mandatul ce-i fusese oferit de președintele Klaus Iohannis în chiar ziua învestirii.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: