Evenimentul ZileiMondenMilionar sau om obişnuit? Dovada care îl demască pe Dan Diaconescu!

Milionar sau om obişnuit? Dovada care îl demască pe Dan Diaconescu!

Milionar sau om obişnuit? Dovada care îl demască pe Dan Diaconescu!
Ce a fost şi ce a ajuns! Aceste vorbe i se potrivesc de minune fostului politician şi patron tv Dan Diaconescu.

Din averea de milioane de euro pe care a deţinut-o nu demult se pare că nu a mai rămas mare lucru odată ce au apărut problemele cu justiţia.

Conform capital.ro, Dan Diaconescu a pierdut foarte multe proprietăţi faţă de perioada când deţinea OTV, televiziunea care a dus ridicolul la alt nivel.

O altă dovadă a regresului financiar a fost obţinută recent de paparazzii spynews.ro, care l-au surprins pe fostul patron de televiziune într-o ipostază inedită.

„Dacă până nu cu mult timp în urmă, Dan Diaconescu putea să întoarcă banii cu lopata, ei bine, vremurile au apus, iar acum a ajuns la mâna soacrei.

(…) Vremurile frumoase au apus de mult timp pentru fostul prezentator, iar acum iată că nici măcar pe mama soacră nu poate să o mai ajute și apelează la pensia acesteia”, notează sursa citată.

Practic, cei doi au fost surprinşi când cumpărau mai multe produse dintr-un magazin pentru animale, dar la final nu Dan Diaconescu a fost cel care a plătit.

Soacra a fost cea care s-a ocupat de plata produselor, un semn care poate indica faptul că Dan Diaconescu are probleme financiare din ce în ce mai mari.

Amintim că la 29 noiembrie 2017, fostul parlamentar Dan Diaconescu a fost eliberat condiționat.

El efectuase aproape 3 ani din pedeapsa de 5 ani și 6 luni de închisoare pentru șantaj.

La acea vreme, Dan Diaconescu a făcut spectacol în faţa penitenciarului, având un dialog spumos cu jurnaliştii care aşteptau reacţiile sale:

„Dacă vreţi să vedeţi cum e în puşcărie, faceţi-vă televiziuni de succes şi partide de succes!”

Dan Diaconescu a fost încarcerat în martie 2015, după ce a fost condamnat la 5 ani şi 6 luni de închisoare pentru şantaj.

După ce a scris cinci cărţi în spatele gratiilor, Dan Diaconescu a câştigat 200 de zile, iar pentru că a lucrat în penitenciar, mai obţinut o reducere a pedepsei cu 150 de zile.

explicaţie foto: Dan Diaconescu a avut o relaţie foarte apropiată cu Gigi Becali, pe care l-a invitat adesea la OTV.

sursa: spynews.ro


Accesează: