Evenimentul Zilei > Monden > Milioane de bărbați vor înnebuni. Diva n-a mai rezistat și a spus totul. FOTO în articol
Milioane de bărbați vor înnebuni. Diva n-a mai rezistat și a spus totul. FOTO în articol

Milioane de bărbați vor înnebuni. Diva n-a mai rezistat și a spus totul. FOTO în articol

Și viața vedetelor s-a schimbat după apariția pandemiei de coronavirus, care le-a dat planurile peste cap.

Celebra Jennifer Lopez, cunoscută drept diva din Bronx, a făcut un anunț care îi face pe mulță bărbați să mai spere: aceasta a anunțat că a amânat nunta cu fostul jucător de baseball Alex Rodríguez, fără să precizeze până când.

Cei doi s-au logodit în septembrie anul trecut şi au făcut public evenimentul prin imagini postate pe contul de Instagram, iar fanii aşteptau cu mare interes ziua ceremoniei religioase care a trebuit să fie amânată în contextul crizei actuale de coronavirus, scrie AFP.

Cântăreaţa, actriţa şi dansatoarea latino a declarat într-un interviu cu Ellen DeGeneres că noul virus „a dat peste cap multe vieţi” şi cu siguranţă nu va avea loc o nuntă în aceste zile: „Nu ştiu când vom putea stabili o nouă dată”.

Jennifer Lopez ar fi la a patra căsătorie, dintre care ultima cu cântăreţul Marc Anthony, tatăl gemenilor săi Emme şi Max.

La fel ca alte milioane de americani, cântăreaţa s-a izolat în casă, fapt ce coincide cu perioada de pauză pe care anunţase că o va lua după prezentarea recitalului din pauza competiţiei Super Bowl şi după participarea la un nou sezon al concursului „World of Dance”, unde face parte din juriu.