Anul 1992 a avut o vibrație universală 3. Vibrația curajului, a norocului, a ideilor îndrăznețe, a tainelor, a impulsivității, a riscului. Din acest amestec de energii, în mijlocul acestui tumult, a luat naștere Evenimentul Zilei. Anul a fost propice.
Luna iunie (vibrație 9 pentru EVZ) nu promitea cine știe ce mari câștiguri financiare ci doar un soi de idealism nestăpânit, toleranță, neconvenționalism și multă generozitate. Dar a fost bine, vibrația 9 este responsabilă cu magnetismul, cu acea importantă calitate de influență a maselor, cu acea capacitate de a lua pulsul mulțimii.
Ziua de 22 iunie 1992 a avut o vibrație universală 4. Evenimentul Zilei se poate lăuda cu cifra destinului 4 care va influența, pe tot parcusul existenței sale, starea de spirit, modul de gândire al întregii echipe, strategia de lucru și eficiența ziarului.
Totul se bazează pe muncă asiduă, pe tenacitate și disciplină, pe organizare și spirit practic (4). Nu este loc pentru dulcegării la Evenimentul Zilei. Dacă vrei ceva dulce ia un mentosan după ce termini de predat materialele. Nu există prietenii și favoritisme și nimeni nu crede până nu vede. Prieteniile pot exista după ce se finalizează munca. Altcumva există doar colegi de serviciu. Inflexibili, cei ce fac parte din echipă nu-și vor schimba politica de lucru de dragul personajului X sau Y alături de care au prânzit într-o zi liberă. Lipsiți de umor când au de lucru, vor uita de oboseală, dar niciodată de planul bine întocmit la serviciu. Se vor face eforturi constructive și se va clădi, fiecare număr în parte, doar după verificări minuțioase. Deciziile nu vor fi luate în pripă ci vor fi analizate îndelung.

Uneori modul de lucru devine îngrozitor de rigid. Domeniile profesional și material promit putere și realizări pe termen lung. Ideal ar fi ca profitul să fie învestit în bunuri materiale și nicidecum orientat către depozite bancare.

Numele ziarului aduce și noroc dar și inventivitate, nevoia de a se afla acolo unde totul fierbe, plăcerea de a risca și capacitatea de a găsi rezolvare oricăror situații dificile- vibrația numelui EVENIMENTUL ZILEI este 3.

LA MULTI ANI EVENIMENTUL ZILEI!