Evenimentul Zilei > Sport > Mihai Neșu s-a FOTOGRAFIAT într-o ipostază mai PUȚIN obișnuită. Fanilor NU le-a venit să CREADĂ – Foto
Mihai Neșu s-a FOTOGRAFIAT într-o ipostază mai PUȚIN obișnuită. Fanilor NU le-a venit să CREADĂ – Foto

Mihai Neșu s-a FOTOGRAFIAT într-o ipostază mai PUȚIN obișnuită. Fanilor NU le-a venit să CREADĂ – Foto

Deși este în continuare în scaun cu rotile, Mihai Neșu arată și se simte din ce în ce mai bine. El a fost fotografiat într-o ipostază mai puțin obișnuită.

Pe data de 10 mai se împlinesc șapte ani de la accidentarea lui Mihai Neșu. La un atrenament al echipei FC Utrecht, fostul stelist a suferit o accidentare care l-a lăsat paralizat, scrie Cancan.ro. 

Viața lui s-a schimbat radical de atunci. A fost părăsit de soție, a făcut multe tratamente costisitoare și foarte dureroase, iar apoi și-a pierdut părinții. 

Ca un adevărat campion, fostul stelist nu s-a lăsat doborât de dramele prin care a trecut și a continuat să meargă înainte. Pe pagina de Facebook dedicată lui, intitulată „Uniți pentru Mihai”, a fost postată o fotografie în care fostul internațional român apare fără scaun cu rotile.

Conform sursei citate, Mihai Neșu a fost pozat stând pe un fotoliu, imagine ce face parte dintr-o ședință foto pentru calendarul „UEFAantasticii România 100”.