Evenimentul Zilei > Actualitate > Momente groaznice pentru Mihai Constantinescu. O persoană apropiată a dezvăluit totul: „Se chinuie mult prea mult!”
Momente groaznice pentru Mihai Constantinescu. O persoană apropiată a dezvăluit totul: „Se chinuie mult prea mult!”

Momente groaznice pentru Mihai Constantinescu. O persoană apropiată a dezvăluit totul: „Se chinuie mult prea mult!”

Jurnalista Mara Bănică a oferit detalii despre ultima întâlnire a acesteia cu Mihai Constantinescu, înainte de a suferi stopul cardio-respirator.

Starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu nu a cunoscut nicio ameliorare. Soția sa refuză cu orice chip deconectarea artistului de la aparate, iar medicii fac tot ce le stă în putință pentru ca acesta să-și revină.

La jumătatea lunii mai, Mihai Constantinescu a ajuns de urgență la spital, după un stop cardio-respirator, iar la scurt timp a intrat în comă, medicii recomandând să fie deconectat de la aparate.

Multe vedete s-au pentru ca artistul sa se facă bine, iar ultimele informații despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu au fost făcute publice de către Mara Bănică.

„Nu m am uitat la nicio stire despre starea sanatatii lui Mihai. Nu am citit niciun articol de cand Mihai este in spital. Intreb vesti despre el pe cei care-i sunt cu adevarat apropiati. Asta-seara, fiul meu m-a intrebat cum se mai simte si cand mai vine pe la noi. „Curand, mami!”, i-am spus.

Ne-a vizitat de ziua mamei mele. Operat proaspat, a urcat peste 50 de trepte si a plecat tarziu, in noapte. L-am condus acasa atunci si ne-am promis revederea in formula largita, data viitoare si cu Simona lui.

Ma gandesc de ce il incearca Dumnezeu atat de tare pe omul asta care nu are nici pic de rautate, egoism sau rea intentie. Nu stiu. Dar stiu ca il chinuie mult. Mult prea mult. Intr-o lume minunata, Mihai nu ar fi bolnav”, a declarat Mara Banica, conform Bzi.ro.

Mihai Constantinescu se află de 50 de zile în comă, iar medicii sunt în continuare rezervați.

Din păcate, starea de sănătate a cântărețului nu le permite medicilor să îl transporte la o clinică din străinătate așa cum ar dori familia și apropiații săi.

Dacă iese din comă, Mihai Constantinescu are 1% șanse să ducă o viață normală. Medicii cred că, dacă și-ar reveni, ar putea suferi și o hemoragie cerebrală.

Artistul, Mihai Constantinescu, a fost internat în spital, în dimineaţa zilei de 13 mai, în jurul orei 5.00, după ce a suferit un stop cardiorespirator.