Evenimentul Zilei > Monden > Mirela Vaida câștigă bani frumoși și din alte activități. Abia acum s-a aflat suma lunară
Mirela Vaida câștigă bani frumoși și din alte activități. Abia acum s-a aflat suma lunară

Mirela Vaida câștigă bani frumoși și din alte activități. Abia acum s-a aflat suma lunară

Mirela Vaida este una dintre prezentatoarele tv foarte apreciate de publicul din România, care o cunoaște încă de când cânta în trupele Ho-Ra, D'Or și VIP, dar și din primii ani în care a fost inclusă în spectcaolele de la Constatin Tănase, teatru la care primește lunar o sumă frumușică.

Conform capital.ro, Mirela Vaida „este salariata Teatrului de Revistă Constantin Tănase, având contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată, ocupând funcţia de solist vocal, cu un salariu net de 4.487 lei, conform gradului SI, gradaţia 4, Legea 153/2017, actualizată”.

Teatrul de revistă Constantin Tănase se află în subordinea Primăriei Municipiului București (PMB), ai cărei reprezentanți au dezvăluit valoarea salariilor lunare încasare de artistă în 2020 și în primele 6 luni din 2021.

Astfel, conform sursei citate, Mirela vaida a încasat 55.237 lei între lunile ianuarie- decembrie 2020, în timp ce pentru intervalul ianuarie-iunie 2021 a primit 28.120 lei. ”Mirela Vaida a fost născută pe 16 martie 1982, orasul Târgu Frumos, jud. Iași

Mirela Vaida a studiat mult

A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității București (2005) și are două Mastere în Dreptul Comunității Europene (în cadrul Facultătii de Drept) și în Comunicare și relatii publice (în cadrul Facultății de Comunicare și Relatii Publice).

A participat și a obținut numeroase premii la festivaluri și concursuri de muzică ușoară din țară și a cântat în grupurile “Ho-Ra”, “D’or” și “VIP”.

Din anul 2007, este solistă a Teatrului de Revistă “Constantin Tănase”, unde a putut fi urmărită în musicalul “OK, Melody” și în spectacolele “Poftă bună la Tănase”, “Nevestele vesele”, “O seară la Tănase”, “Bufonii Regelui”, “Scandal în Paradis”, “Dai un ban, dar știi că face”, “Aplauze, Aplauze”, “Cu mască sau fără mască, oamenii vor să zâmbească”.

 

Constantin Tănase și Compania Cărăbuș

În prezent, face parte din distribuția spectacolelor: “Aer bun, de Savoy!” și Piei, drace!”, se arată pe teatrultanase.ro. Adriana Gavrilă Lungu, Cosmin Nistor și Irina Ionescu sunt soliști colaboratori și totodată colegi ai prezentatoarei emisiunii Acces direct, de la Antena 1.

”Revista românească este legată de numele și activitatea lui Constantin Tănase și de ale Companiei „Cărăbuș”. Căci Teatrul de Revistă s-a născut pe data de 23 mai 1919 când, pe strada Academiei, pe locul unde funcționase Grădina de vară „Amicii orbilor” a fost pusă piatra de temelie a Grădinii „Cărăbuș”, de către Constantin Tănase.

Însă primul spectacol de Revistă s-a jucat la noi pe 19 noiembrie 1872. Atunci, pe scena Teatrului Bossel, aflat pe Calea Victoriei, a avut loc reprezentaţia spectacolului ”Apele de la Văcărești”, o „comedie vodevilă în 3 acte” de Matei Millo (care a făcut parte și din distribuție), pe muzica lui Alexandru Flechtenmacher. Dar să revenim la… Cărăbuș”, se mai arată pe teatrultanase.ro.