Evenimentul Zilei > Actualitate > Mihaela Rădulescu: „N-am proiecte, nu-mi mai fac planuri profesionale”
Mihaela Rădulescu: „N-am proiecte, nu-mi mai fac planuri profesionale”

Mihaela Rădulescu: „N-am proiecte, nu-mi mai fac planuri profesionale”

Fosta vedetă de televiziune Mihaela Rădulescu a declarat că, deși încă i se mai oferă emisiuni, preferă să analizeze toate propunerile, dar tot fiul ei e pe primul plan.

"Iată că am ajuns să spun ceva pentru care m-aș fi detestat acum câțiva ani – n-am proiecte, nu-mi mai fac planuri profesionale cuprinzătoare. Vreau să fac ce-mi place – să scriu, să fiu o mamă cât mai bună, să mai fac câte o emisiune, dacă simt cu adevărat că mi se potrivește… Cam atât", a declarat Mihaela Rădulescu într-un interviu acordat revistei "Viva".
Deși s-a spus în trecut că Rădulescu va avea o emisiune TV pe postul fostului ei soț, Elan Schwartzenberg, vedeta spune că încă mai analizează oferta, dar că fiul ei e pe primul plan. "Nu pot face ce vreau eu și nici n-aș îndrăzni să-i propun un proiect, nici lui și nici altei televiziuni. Am o postură privilegiată, încă mi se oferă emisiuni, nu trebuie să stau pe capul nimănui ca să apar la TV. Am primit o ofertă și de la Realitatea TV și o cântăresc, ca și pe celelalte, prin prisma principalului criteriu – fiul meu și nevoia lui de mine", a explicat ea.
Sursa: Viva
Citiți și:

  • EXCLUSIV EVZ. Uite cum arăta Mihaela Rădulescu în anii ’90!
  • Revoluția unei dive: Mihaela Rădulescu, înarmată în decembrie ’89
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: