Evenimentul Zilei > Monden > Mihaela Rădulescu a primit o veste cruntă! Din păcate, este cineva foarte drag ei
Mihaela Rădulescu a primit o veste cruntă! Din păcate, este cineva foarte drag ei

Mihaela Rădulescu a primit o veste cruntă! Din păcate, este cineva foarte drag ei

Mihaela Rădulescu a primit o veste foarte dură, ce are legătură cu Felix Baumgartner, bărbatul pe care îl iubeşte în prezent.

Carmen Harra, recunoscută prentru predicţiile sale, a dezvăluit recent că relația dintre Felix Baumgartner şi Mihaela Rădulescu nu va mai rezista mult.

Cei doi formează un cuplu din 2015, dar încă n-au ajuns la altar, context în care fanii vedetei tv au început să se întrebe de ce nu o cere de nevastă.

Prezicătoare a afirmat acum ceva timp că Mihaela Rădulescu nu va îmbătrâni alături de Felix și la fel ca în trecut, urmează o despărțire

„Relația lor va rezista pe moment. Ne uităm cum am acționat în trecut și cum am acționat atunci şi asta se reflectă și în acțiunile viitoare.

Dacă noi în viață am trecut printr-un divorț, două, trei şi prin experiențe nereușite… Şansele sunt de repetare a erorilor fără să ne dăm seama.

Pentru că noi celular funcționăm la nivel de memorie. Chiar dacă se mărită, important e cât rezistă. Rezistă cât au fost și cele anterioare”, a spus Harra.

De la debutul pandemiei până în prezent, Mihaela Rădulescu a fost foarte discretă pe rețelele de socializare, ceea ce a generat imediat tot felul de zvonuri.

Printre bârfe s-a numărat şi aceea conform căreia s-ar fi despărţit deja de Felix şi de aceea a pus stop postărilor pe reţelele de socializare.

„Alții, mai puțin dispuși să accepte o simpla rigoare personală, găsesc imediat explicații paralele, exact ca din universuri paralele.

Sigur i s-a întâmplat ceva, sigur e vreun dezastru în amor sau vreo tulbure problema existențială.

Şi, al doilea pas după ce-si imaginează, îl fac către bârfă, știre, «știu eu sigur», «da‘ sa nu spui ca știi de la mine».

Am un antrenament de zid pentru aceste avioane de hârtie – se tot izbesc de mine, dar nu simt nimic”, a scris Mihaela Rădulescu pe contul de Instagram.

Vedeta a dorit astfel să pună capăt oricăror speculaţii cu privire la viaţa ei personală motivând că a vrut să ia o pauză de la tot ce înseamnă mediul online.

De altfel, Mihaela Rădulescu a explicat că nu este prima oară când face asta şi a vorbit despre ultimele plăceri mărunte care o fascinează în acest context pandemic:

„Am recapatat toti niste culoare de libertate, iar eu simt nevoia sa le folosesc excesiv.

Sa ma duc pe coclauri, sa merg pe jos, sa ma uit la amanuntele spectaculoase ale naturii, de la melci la… stele, sa imi tin mintea ocupata cu ce vreau sa fac, cu ce muncesc, cu gandurile, dorurile si placerile mele, nu ale altora.

Daca pare vreun soi de egoism, va asigur ca nu e. Daca pare o idee buna, va asigur ca merita incercata, din cand in cand. Pe curand”, a completat vedeta în acelaşi mesaj postat pe Instagra.

Amintim că în 2017, publicaţia People With Money anunţa că Felix Baumgartner se afla pe locul 1 în topul celor mai bogați atleți.

La acel moment, el ar fi avut o avere considerabilă. Sportivul ar fi câștigat doar în ultimul an (2017), aproape 82 de milioane de dolari.

În total, Felix ar fi deţinut o avere de 245 de milioane de dolari. O sumă adorabilă…

Până în 2016, Mihaela Rădulescu ar fi locuit într-un apartament de 10 milioane de euro, pus la dispoziție de fostul său soț, Elan Schwartzenberg, cu care are un copil în vârsă de 16 ani, Ayan.

În cele din urmă, aceasta s-a lăudat că s-a mutat din apartamentul de 10 milioane de euro într-o vilă de 100 de milioane de euro, unde locuiește alături de Ayan și de actualul său iubit, Felix Baumgartner.