Evenimentul Zilei > Actualitate > MICHAEL SCHUMACHER a devenit ISTORIE! Anunțul făcut de echipa de la Ferrari
MICHAEL SCHUMACHER a devenit ISTORIE! Anunțul făcut de echipa de la Ferrari

MICHAEL SCHUMACHER a devenit ISTORIE! Anunțul făcut de echipa de la Ferrari

În curând se vor face 5 ani de la accidentul suferit la schi de Michael Schumacher. Veștile despre starea sănătății sale au fost din ce în ce mai bune. În urmă cu trei zile, pilotul de Formula 1 a urmărit împreună cu prietenii un Mare Premiu de F1.

Pe 3 februarie, Michael Schumacher va împlini 50 de ani, prilej pentru echipa Ferrari să marcheze într-un mod special ziua de naştere a germanului.  Ei vor să deschidă un muzeu unde se va face o expoziţie cu cele mai frumoase imagini din cariera lui Michael Schumacher.

"Camerele muzeului sunt decorate cu imagini realizate în anii de neuitat pe care septuplul campion mondial i-a dedicat în totalitate echipei Ferrari. Michael are un loc special în istoria Ferrari", au spus reprezentanţii Ferrari.

Michael Schumacher a suferit un grav accident în decembrie 2013, în timp ce se afla la schi împreună cu fiul său Mick, în Alpii francezi.

Potrivit membriilor familiei, Schumacher se află într-un program intensiv de recuparare la casa sa din Geneva, Elveţia, program ale cărui costuri depăşesc 55.000 de euro pe săptămână.

Conform unor informaţii publice făcute de membrii ai familiei şi prieteni apropiaţi ai fostului mare campion din Formula 1, Michael Schumacher, acesta nu este imobilizat la pat şi nici nu este menţinut în viaţă cu ajutorul aparatelor, fiind într-o stare fizică mult mai bună decât se credea.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: