Evenimentul Zilei > Monden > Michael Jackson şi Madonna. Ea s-a dezbrăcat şi el n-a ezitat. Detalii intime
Michael Jackson şi Madonna. Ea s-a dezbrăcat şi el n-a ezitat. Detalii intime

Michael Jackson şi Madonna. Ea s-a dezbrăcat şi el n-a ezitat. Detalii intime

Michael Jackson, cel supranumit The King of Pop, s-a ferit întotdeauna să dezvăluie detalii despre viaţa amoroasă, dar cumva, în cele din urmă acestea au fost dezvăluite publicului. Aşa s-a întâmplat şi în cazul relaţiei scurte pe care a avut-o cu Madonna.

Dailystar.co.uk a dezvăluit că Michael Jackson a fost marcat pentru totdeauna după întâlnirea cu diva blondă. Conform celor declarate de cel mai bun prieten al celui care a concertat şi în România (n.r. – în 1992), Michael a luat o decizie radicală după un moment de mare încărcătură emoţională.

Astfel, Mark Lester, cel despre care se zvoneşte că ar fi fost donatorul de spermă al Regelui Popului a precizat că prietenul său „a renunţat la amorul cu femeile” după o întâlnire de-a dreptul incendiară cu Madonna.

Într-un context în care viaţa i-a adus în aceeaşi zonă, Madonna a iniţiat atacul asupra lui MJ. Regina Pop a încercat să îl seducă invitându-l direct în camera ei de hotel. „Când a intrat în cameră ea era în pat şi apoi şi-a aruncat hainele şi a rămas complet dezbrăcată”, le spunea Mark în 2017 celor de la Daily Mail.

„El i-a aruncat o singură privire, a ţipat şi a fugit de acolo. Nu-i ceva ce eu aş fi făcut”, a mai spus Lester.

Inclusiv Madonna s-a referit la relaţia cu Michael Jackson, în 2006, când a apărut în Carpool Karaoke alături de James Corden. Diva s-a confesat şi n-a ascuns că s-a sărutat pasional cu cel care a decedat în 2009.

„Desigur că ne-am sărutat. Iubito, vreau să spun că eram prin zonă. Da, limbă în gură. N-am mai avut şansa să discut despre asta pentru că nu m-a întrebat nimeni”, declara Madonna la acea vreme.

„Ei bine, dacă tot vreţi să ştiţi adevărul, eu am făcut prima mişcare. Din cauză că el era puţin timid. Totusi, si el a fost un complice cooperant. L-am făcut să se relaxeze cu un pahar de Chardonnay. Şi am făcut-o. A făcut minuni”, a mai completat Madonna despre ziua în care Michael Jackson ar fi decis să renunţe la femei.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: