Evenimentul Zilei > Social > Meteo Capitală. Prognoză specială pentru București. Ce se întâmplă în weekend?
Meteo Capitală. Prognoză specială pentru București. Ce se întâmplă în weekend?

Meteo Capitală. Prognoză specială pentru București. Ce se întâmplă în weekend?

Meteo Capitală. Meteorologii au emis o prognoză specială pentru București, anunțând furtuni violente pe durata weekend-ului, deși temperaturi vor fi ridicate.

Meteorologii au emis o prognoză specială pentru Capitală, fiind așteptate, începând de joi și până duminică la ora 10:00, averse, intensificări ale vântului și descărcări electrice. Temperatura maximă va fi, în acest interval, de 28-30 de grade.

Meteorologii anunță, pentru ziua de joi, cer variabil, cu unele înnorări după-amiaza și seara, când vor fi condiții pentru ploi de scurtă durată, descărcări electrice și intensificări ale vântului. Temperatura maximă va fi de 27-28 de grade, iar cea minimă de 15-16 grade.

„Vineri, vremea va fi caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, îndeosebi spre seară și la începutul nopții, când probabilitatea pentru averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului va fi în creștere. Temperatura maximă se va situa în jurul a 29 de grade, iar cea minimă va fi de 16-17 grade”, arată Administrația Națională de Meteorologie.

Sâmbătă, vremea va fi caldă dar și în general instabilă. După-amiaza și seara vor fi intervale cu averse ce pot avea și caracter torențial, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, anunță meteorologii. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 30 de grade, iar cea minimă va fi de 18 grade.

„Duminică, vremea se va menține caldă și în general instabilă. Vor fi intervale cu averse ce pot avea și caracter torențial, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 28…29 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 18 grade”, mai precizează ANM.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: