Evenimentul Zilei > Vremea > Meteo. ANM revizuiește prognoza. Temperaturi extreme la final de august
Meteo. ANM revizuiește prognoza. Temperaturi extreme la final de august

Meteo. ANM revizuiește prognoza. Temperaturi extreme la final de august

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie au emis o nouă prognoză pentru săptămâna 26 august- 1 septembrie.

Valorile termice vor fi mai ridicate decât de obicei, mai ales în jumătatea vestică a teritoriului.

Luni, maxima zilei de de luni este 33 de grade Celsius, alături de un cer predominant însorit. Vântul vine din partea de est-nord-est 13 km/h și cu rafale de 18 km/h. Minima va fi de 17 km/h și cu un cer mai mult senin. Vânturi vin din zona de est-nord-est, cu rafale de 17 km/h.

Marți
Maxima zilei de marți este de 33 de grade Celsius, alături de un cer predominant însorit. Vânturi vin din partea de est-nord-est cu 11 km/h și cu rafale de 17 km/h. Minima este de 17 grade Celsius, alături de un cer mai mult senin. Vânturi vin din zona de est-nord-est cu 7 km/h și cu rafale de 15 km/h.

Miercuri
Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie anunță maxima de 32 de grade Celsius, alături de un cer predominant însorit. Vânturi vin din partea de est-nord-est cu 9 km/h și cu rafale de 15 km/h. Minima nopții este de 16 grade Celsius, alături de un cer senin. Vânturi vin din partea de est-nord-est a teritoriului României cu 7 km/h și cu rafale de 15 km/h.