Evenimentul Zilei > Vremea > Meteo 4 iulie! Ce se întâmplă cu vremea în acest sfârșit de săptămână. Atenție, români!
Meteo 4 iulie! Ce se întâmplă cu vremea în acest sfârșit de săptămână. Atenție, români!

Meteo 4 iulie! Ce se întâmplă cu vremea în acest sfârșit de săptămână. Atenție, români!

Vremea 4 iulie. Meteorologii de la ANM au emis prognoza meteo pentru duminică, 4 iulie.

Vremea 4 iulie. Potrivit meterologilor, duminică, 4 iulie, vremea va fi instabilă în marea parte a țării. În zonele de nord-vest, centru și la munte vor fi înnorări, local va ploua și sub formă de averse și se vor semnala descărcări electrice.

În rerestul țării, cerul va fi variabil, doar izolat cu ploi. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte și de scurtă durată în timpul ploilor. Temperaturile minime vor atinge valori cuprinse între 11 și 21 de grade Celsius.

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate mai ales după-amiaza și seara, când vor fi perioade cu averse și descărcări electrice local în zonele de deal și de munte și pe arii mai restrânse în rest, cu o probabilitate mai mare în nord, centru și sud-est.

Ploile vor avea și caracter torențial, iar izolat cantitățile de apă vor depăși 15…20 l/mp și vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări ziua în regiunile estice, sud-vestice și la munte, dar de scurtă durată și în timpul ploilor. Temperaturile vor crește ușor față de intervalul anterior, astfel încât cele maxime se vor încadra între 22 și 32 de grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 11 și 20 de grade Celsius.

În București, cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales după-amiaza, însă probabilitatea pentru ploi de scurtă durată va fi redusă.

Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 29 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 15…17 grade Celsius.

Pe litoral, temperaturile vor crește ușor, cu toate că cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Cel mai mult, termometrele vor arăta 27 de grade Celsius, iar gradele nu vor coborî mai jos de 19-21 de grade.

Publicat in categoriile: Vremea
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: