Evenimentul Zilei > Actualitate > MESAJUL lui Jeremy Clarkson pentru fanii Top Gear: „Îmi va fi dor…” | VIDEO
MESAJUL lui Jeremy Clarkson pentru fanii Top Gear: „Îmi va fi dor…” | VIDEO

MESAJUL lui Jeremy Clarkson pentru fanii Top Gear: „Îmi va fi dor…” | VIDEO

Fostul prezentator al emisiunii "Top Gear", Jeremy Clarkson le-a transmis fanilor, într-un articol pentru The Sun, că îi va fi dor de emisiunea care l-a făcut celebru. Clarkson a fost concediat de BBC în urma unei altercaţii cu un producător TV, iar de atunci foarte mulți și-au exprimat regretul, de la oameni obișnuiți, până la celebrități.

”Mulţumiri din inimă tuturor celor care mi-au scris să îmi spună cât de mult le voi lipsi de la Top Gear. Este mult mai puţin faţă de cât voi simţi eu dorul de a fi acolo”, a  transmis Jeremy Clarkson.

Potrivit BBC, show-ul ”Top Gear”, unul dintre cele mai apreciate şi populare programe difuzate în Marea Britanie, ar putea continua şi fără Jeremy Clarkson, potrivit bbc.ro.

Nu s-a stabilit încă dacă James May şi Richard Hammond, coprezentatori ai "Top Gear" alături de Jeremy Clarkson, vor continua să realizeze această emisiune, contractele celor doi încheidu-se. 

Pe de altă parte, după suspendarea lui Jeremy Clarkson, emisiunea "Top Gear" nu a mai fost difuzată de BBC, iar la rândul lor, Richard Hammond şi James May, au refuzat să mai realizeze acest show fără Jeremy Clarkson. 

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: