Evenimentul Zilei > Monden > Mesajele dintre Reghe și Corina Caciuc au ieșit la iveală. „Îl învăța cum să divorțeze”
Mesajele dintre Reghe și Corina Caciuc au ieșit la iveală. „Îl învăța cum să divorțeze”

Mesajele dintre Reghe și Corina Caciuc au ieșit la iveală. „Îl învăța cum să divorțeze”

Anamaria Prodan a declarat că Reghe i-a arătat mesajele trimise de Corina Caciuc înainte să divorțeze. Impresara a mărturisit că bruneta l-a forțat să pună capăt căsniciei. Antrenorul i-a spus vedetei și unde a întâlnit-o pe actuala iubită.

Anamaria Prodan a declarat că a știut despre mesajele dintre Reghe și Corina Caciuc de o perioadă bună de timp. Impresara a povestit că soțul ei a fost încurajat de brunetă să divorțeze, ba chiar i-a oferit și sfaturi despre separare.

Anamaria Prodan a știut de la început

Antrenorul i-a trimis Anamariei Prodan toate mesajele pe care actuala iubită i le trimitea în timpul căsniciei. Aceasta știa de luni bune că Reghe iubește pe altcineva. Vedeta a povestit că era în stare să-l ierte, dar bruneta l-a convins să renunțe la familie.

Sursa foto: Arhiva EVZ

Impresara a declarat că Reghe i-a explicat iubitei însărcinate că nu poate divorța în pandemie, dar aceasta i-a oferit o mulțime de link-uri pentru a învăța cum să procedeze. Anamaria Prodan este de părere că antrenorul nu a dorit să pună capăt relației cu ea, dar Corina Caciuc îl avea cu ceva la mână și îl presa.

„Am toate discuțiile de la el, uite ce scrie aici, e adresa domnișoarei. Ce este asta? Este un link cu divorț, îl învăța cum să divorțeze, că el tot îi spunea: ‘E pandemie, nu se poate divorța acum. Sunt de la Reghe, redirecționate toate. Uite ce îmi scrie aici Reghecampf, ce îi spune domnișoara: ‘Hai că mă iei deja de proastă prea mult și începi să mă deranjezi.

De ce? Pentru că Reghecampf mințea că nu poate divorța acum, probabil că în mintea lui nu a vrut niciodată să divorțeze, dar părerea mea, cred că îl are cu ceva la mână. Nu ai cum să decazi așa. Uite mesajele, de la soț către mine. Iubi Soare îi spuneam eu, așa trecut.

Toate aceste mesaje, uite ce spunea despre domnișoară, ia uite unde a agățat-o: ‘Am agățat-o la bar’, a spus Anamaria Proan, în cadrul podcastului de pe YouTube a lui Codin Maticiuc.

Anamaria Prodan și-a refăcut viața cu Dan Alexa?

Internauții au crezut că impresara este cea care a călcat strâmb în căsnicia cu Reghe. Anamaria Prodan și Dan Alexa au fost surprinși de mai multe ori în ipostaze apropiate, dar vedeta a mărturisit că îi leagă doar o simplă prietenie.

„Îl iubesc pe Dan Alexa cum te iubesc și pe tine și pe Natanticu. (..) Măi voi știți cum a apărut nebunia asta? Anamaria Prodan lucrează de când se știe numai cu bărbați. Și atunci acest gen de oameni zic că sunt c…. .

(..) Eu sunt o fire vulcanică. Dacă ceva nu îmi convine eu în secunda doi sar la bătaie. Așa am fost dintotdeauna. Și în cercul de prieteni. În viața mea am lovit multă lume. Singurul pe care nu l-am lovit a fost soțul meu’, a susținut Anamaria Prodan.