Evenimentul Zilei > Actualitate > Mesaj enigmatic al lui Rareș Bogdan după dispariția unor postări de pe Facebook. Mai poate conta Florin Cîțu pe sprijinul europarlamentarului?
Mesaj enigmatic al lui Rareș Bogdan după dispariția unor postări de pe Facebook. Mai poate conta Florin Cîțu pe sprijinul europarlamentarului?

Mesaj enigmatic al lui Rareș Bogdan după dispariția unor postări de pe Facebook. Mai poate conta Florin Cîțu pe sprijinul europarlamentarului?

Postările de pe Facebook, prin care Rareș Bogdan își arăta sprijinul pentru Florin Cîțu, au fost șterse, iar europarlamentarul a afirmat că are probleme cu rețeaua de socializare.

Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte al Partidului Național Liberal (PNL) s-a plâns că are probleme cu contul de pe Facebook. Europarlamentarului i-au dispărut postările pe care le-a publicat după data de 24 mai. Ca o coincidență, este vorba despre postările în care Rareș Bogdan făcea lobby pentru premierul Florin Cîțu, în campania pentru alegerile interne din PNL.

Rareș Bogdan aruncă vina pe Facebook pentru dispariția postărilor

„Am avut o problema cu pagina de Facebook și s-au șters toate postările pana in 24 Mai. Voi încerca sa le recuperez și sa le repostez. Îmi cer scuze. Numai bine tuturor”, a anunțat Rareș Bogdan pe rețeaua de socializare. Nu au fost însă semnalate probleme asemănătoare, și la alții utilizatori ai Facebook.

Între Rareș Bogdan și Florin Cîțu a existat zilele trecute un diferend, iar tensiunea a putut fi observată public. Europarlamentarul a vorbit la un moment dat despre remanierea unor miniștri, pe scena conferinței de alegeri a PNL Cluj. Șefului Executivului nu i-a căzut prea bine subiectul și a replicat. „Rareș, trebuie să-ți fac un comentariu. Așa cum am spus de fiecare data, și pentru cei din USR PLUS, și pentru președintele PNL, remanierea este strict atributul constituțional al premierului, deci te rog…”, a spus Florin Cîțu.

Rareș Bogdan a intrat în conflict cu Ludovic Orban

În timp ce și-a declarat susținerea pentru Florin Cîțu, Rareș Bogdan a început un conflict deschis cu Ludovic Orban, actualul lider al partidului. „Sper ca Ludovic Orban să termine cu atacurile, să fie o bătălie de idei şi să nu continue pentru că, dacă eu mă apuc să vorbesc, îl va durea stomacul rău de tot. S-ar putea ca nervii mei, care şi aşa sunt întinşi la maxim, să plesnească şi atunci lucrurile vor arăta extrem, extrem de rău şi nu cred că e bine pentru nimeni, în niciun caz pentru el”, spunea Rareș Bogdan.