Evenimentul Zilei > Social > Memoria EVZ. Patriciu îi face programul de guvernare lui Iohannis
Memoria EVZ. Patriciu îi face programul de guvernare lui Iohannis

Memoria EVZ. Patriciu îi face programul de guvernare lui Iohannis

În ziua de joi, 26 noiembrie, sub semnătura lui Florin Ciornei, ziarul se deschide cu un articol ce relatează întâlnirea de taină între Dinu Patriciu şi Sorin Ovidiu Vântu, la momentul respectiv oameni de afaceri foarte puternici și moguli de presă.

 Ironic, autorul îi denumeşte pe cei doi drept mogulul lui Crin Antonescu şi mogulul lui Mircea Geoană. Aceștia se întâlnesc acasă la Vântu și apoi acasă la Patriciu, în prezența unor consilieri importanți și a altor oameni politici. Toate întâlnirile sunt descrise cu ironie, sugerându-se că ei sunt uniţi doar de ura împotriva lui Traian Băsescu şi de dorinţa ca acesta să nu mai fie ales preşedinte.

Printre picături, mogulul lui Crin Antonescu, care ratase turul doi al alegerilor prezidenţiale, promite că îi va da voturile candidatului său mogulului lui Mircea Geoană.

În urma acestor întâlniri, ei decid ca Iohannis să fie prim ministru şi chiar să îl treacă pe afişul electoral al lui Mircea Geoană. Asta, deşi Iohannis nu se afla în ţară, el fiind plecat în plină campanie pentru turul doi al alegerilor prezidenţiale, în concediu, prin Europa.

COMPLOTIȘTI I

Dinu Patriciu a decedat.

Sorin Ovidiu Vântu, proaspăt ieşit din închisoare, scrie pe blogul său, făcând dezvăluiri despre politicieni şi infractorii zilei.

Traian Băsescu, ținta complotului, este Președintele României

CV

Florin Ciornei a lucrat până de curând la „Evenimentul zilei” și, în prezent, este încadrat la Ministerul Afacerilor Externe

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News