Evenimentul Zilei > Actualitate > Membrii trupei GOODBYE TO GRAVITY apar într-un videoclip dedicat victimelor din #COLECTIV: „Ne e dor de voi, PRIETENI” | VIDEO
Membrii trupei GOODBYE TO GRAVITY apar într-un videoclip dedicat victimelor din #COLECTIV: „Ne e dor de voi, PRIETENI” | VIDEO

Membrii trupei GOODBYE TO GRAVITY apar într-un videoclip dedicat victimelor din #COLECTIV: „Ne e dor de voi, PRIETENI” | VIDEO

Comunitatea underground din România aduce încă un omagiu tinerilor morţi în urma tragicului eveniment din clubul Colectiv. Trupa Days of Confusion a lansat un videoclip dedicat victimelor evenimentului nefericit petrecut pe 30 octombrie 2015.

În videoclip este relatată povestea lui Ionuţ Popescu, care a pierit în iadul din Colectiv. El a fost însărcinat cu montarea videoclipului pentru piesa „Eternal Summer”.

„Iniţial, acest videoclip trebuia lansat pe 4 noiembrie 2015. Ideea lui era de a le mulţumi celor care ne-au ajutat de-a lungul existenţei noastre ca trupă. Vineri seara, pe 30 octombrie, Ionuţ Popescu pleca de la birou, mulţumit că jumătate din videoclip era montat, urmând ca luni să termine ceea ce începuse. Se ducea la concertul de lansare a noului album Goodbye to Gravity. Din păcate, pentru mulţi dintre prietenii noştri, ziua de luni nu a mai venit. Printre care Ionuţ, Pascu, Mişu, Vlad „Tz” şi Enache (membrii trupei Goodbye to Gravity – n. red.)”, se precizează la începutul videoclipului.

Astfel, membrii trupei au decis să schimbe sensul clipului şi să-l dedice celor care au murit în clubul bucureştean în seara zilei de 30 octombrie a anului trecut.

„O parte din noi a plecat atunci. Ne e dor de voi, prieteni.”, se mai arată în deschiderea videoclipului.

De altfel, în videoclip îşi fac apariţia toţi membrii trupei Goodbye to Gravity (Andrei Găluț, Alex Pascu, Bogdan Lavinius Enache, Vlad Țelea și Mihai Alexandru), dar şi personalităţi precum Andi Moisescu şi Adrian Despot.

Mai jos puteţi urmări videoclipul trupei Days of Confusion – “Eternal Summer”.

64 de tineri şi-au pierdut viaţa în urma incendiului din clubul Colectiv. Dintre aceştia, 27 au murit în seara de 30 octombrie, iar alţi 25 în spitalele din ţară şi 12 în unităţile medicale din străinătate.

Totodată, în urma incendiului de scurtă durată au fost răniţi 147 de oameni.