Evenimentul Zilei > International > Meghan şi Harry ignoră ziua de naştere a Camillei Parker Bowles. Deranj în Marea Britanie
Meghan şi Harry ignoră ziua de naştere a Camillei Parker Bowles. Deranj în Marea Britanie

Meghan şi Harry ignoră ziua de naştere a Camillei Parker Bowles. Deranj în Marea Britanie

Pe reţelele de socializare, spre deosebire de ceilalţi membri ai Familiei Regale, n-a fost postată nicio urare adresată Camillei. Iar supuşii se întreabă de ce, dând drumul totodată la tot felul de speculaţii în ceea ce priveşte relaţia dintre ei.
Ieri, Camilla Parker Bowles a împlinit 72 de ani şi a fost sărbătorită pe reţelele de socializare de urmăritorii contului Instagram, @ClarenceHouse, pe care-l împarte cu soţul, prinţul Charles şi unde foarte mulţi „supuşi” au transmis urări.
În ceea ce priveşte Familia Regală, pe reţelele de socializare ducesa de Cornwall a fost sărbătorită pe Instagram de contul oficial al Reginei Elisabeta, @TheRoyalFamily  şi pe Twitter de @KensingtonRoyal, contul oficial al ducilor de Cambridge, William şi Kate.
În ambele se vede o fotografie a Camillei însoţită de urări cu emoticoane şi balonaşe. Nicio urare, însă, din partea lui Harry şi Meghan, cel puţin pe reţelele de socializare.
Pe @SussexRoyal, platforma pe care au fost inseraţi de Time în clasamentul 2019 printre cele 25 de figuri cele mai influente pe Internet, ultima postare fiind cea de la premiera filmului ”The Lion King”, în timp ce contul de Twitter este rezervat sarcinilor oficiale ale perechii în Commonwealth. Nu e, deci, nicio urmă de urare adresată Camillei Parker Bowles.
În Marea Britanie s-au dezlănţuit deja primele speculaţii asupra motivului care ar fi putut împinge ducii de Sussex să ignore complet pe reţele de socializare ziua de naştere a celei care e o figură-cheie în familia regală, fiind soţia moştenitorului tronului Regatului Unit, dar şi mama vitregă a lui Harry, titrează Il Giornale.
Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: